fbpx

SSIF GOLDRING SA


ATHM

Autohome Inc.
  27.11.2020

Autohome Inc. este o companie chineză care dezvoltă, operează și întreține o platformă online pentru automobile, destinată consumatorilor chinezi. Compania, prin website-urile sale, autohome.com.cn și che168.com și aplicațiile mobile, oferă conținut cumpărătorilor și proprietarilor de automobile. Conținutul oferit de companie este creat de echipa editorială și include articole și recenzii legate de automobile, tendințe de prețuri pe diferite piețe locale, fotografii și videoclipuri. Baza de date include, de asemenea, înregistrări și informații promoționale de automobile noi și second-hand. Serviciile sale de abonament pentru dealeri le permit acestora să își comercializeze inventarul și serviciile prin intermediul website-urilor sale.

Compania a raportat rezultatele financiare pe T2 din 2020, în concordanță cu așteptările analiștilor. Rezultatul net pe acțiune a fost un profit net de 1.04$ egal cu profitul net raportat pe T3 din 2019. Se așteaptă ca Autohome Inc. să raporteze rezultatele pe T3 din 2020 pe 30 noiembrie 2020, înainte de deschiderea pieței. Analiștii estimează un profit net pe acțiune de 1.05$.

Pe piața NYSE sunt listate ADS – American Depository Share, sub simbolul bursier ATHM. Compania are în prezent o capitalizare bursieră de aproximativ 12 mld. $, iar prețul acțiunii a crescut de la minimele din martie și până în prezent cu aproape 70%.

Indicatorul beta β (5 ani) al acțiunii are valoarea de 0,88 ceea ce indică faptul că prețul este teoretic cu 12% mai puțin volatil decât piața.

 

Perspectivă pe termen mediu

PozițieStop LossTarget price
LONG82$117$-118$

ATHM

 

Graficul săptămânal al acțiunii Autohome arată un trend ascendent al acțiunii început de la minimele din martie. În luna Septembrie, prețul a trecut deasupra norului Ichimoku, iar acum acțiunile se afla într-un raliu deasupra norului, ceea ce este semnal de tip ”bullish”. Trendul ascendent este confirmat și de Lagging line (linia violet). Semnalul este convingător, cum norul deplasat înainte este colorat în verde.

Indicatorul ROC – Rate of Change ce arată modificarea procentuală a prețului este pozitiv. Linia indicatorului are din nou o mișcare ascendentă de la minimele din Martie și atinge un nivel „supra-cumpărat” (nivelul 20). Dacă prețul își va continua trendul ascendent, atunci linia ROC ar trebui să-și continue mișcarea în zona „supra-cumpărată”.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence a generat ultimul semnal de cumpărare în luna Aprilie, cum s-a intersectat și a trecut deasupra linie de semnal, sub nivelul zero. Linia indicatorului are o traiectorie ascendentă și ajunge la un nivel „supra-cumpărat” (nivelul 5), fapt ce indică o presiune la cumpărare.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Autohome a avut un trend ascendent de la minimul din Martie. Investitorii ar putea privi orice corecție a prețului acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

 

Perspectivă pe termen scurt

PozițieStop LossTarget price
LONG82$117$-118$

ATHM

Graficul zilnic al Autohome arată cum prețul se îndreaptă ,având o volatilitate scăzută, spre un nivel de rezistență constituit din maximele anterioare, de la circa 117$ – 118$ (linia roșie). Acțiunea se tranzacționează deasupra mediilor mobile de 50 și 200 zile, ceea ce este un semnal ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Autohome este reflectată în raportul puterii relative – RS cu indicele Nasdaq 100. Linia RS caută să crească de la un nivel de suport, de la minimul din Septembrie, dar mișcarea nu este foarte convingătoare. Dacă prețul acțiunii se va îndrepta spre nivelul de rezistență, atunci linia RS ar trebui să se îndrepte spre propria rezistență.

Sistemul de indicatori DMI – Directional Movement Index a susținut creșterea prețului acțiunii Autohome. Indicatorii direcționali au trimis un semnal încă din luna Aprilie, ce arată o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Trendul nu este acum unul puternic, cum linia ADX se află sub nivelul 25.

 

Concluzie finală:

Pe termen scurt și mediu este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent al prețului acestei acțiuni spre nivelul de rezistență de la 117$ – 118$.

 

Analiză SSIF Goldring

Dan Turmacu, CFTe

 

 

 

 
24
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 
SSIF GOLDRING SA