Biotehnologia, o speranță pentru viitor – Regeneron

Regeneron Pharmaceuticals a fost înființată în anul 1988 și are sediul principal în Tarrytwon, New York. Compania face parte dintr-un sector cu o popularitate în creștere, sectorul Biotech. Aceasta cercetează, inventează, dezvoltă, produce și comercializează medicamente pentru tratamentul afecțiunilor medicale grave. Regeneron se implică în comercializarea medicamentelor pentru afecțiuni oculare, cancer colorectal, afecțiuni inflamatorii rare și are numeroase produse în dezvoltare, în alte domenii cu o nevoie medicală mare nesatisfăcută, inclusiv hipercolesterolemie, oncologie, artrită reumatoidă, astm și dermatită atopică.

Biotehnologia este o știință nouă bazată pe biologie al cărei scop este utilizarea în tehnică a micro-organismelor sau a produselor derivate de la acestea, a culturilor de celule vegetale și animale pentru producerea de substanțe utile în agricultură și în industria alimentară, farmaceutică în folosul activității umane.

Cu o capitalizare de piață de 55,4 miliarde de dolari, Regeneron Pharmaceuticals(REGN) este una dintre cele mai mari companii de biotehnologie care efectuează acum studii clinice COVID-19. Acțiunile Regeneron au atins un maxim al ultimilor doi ani, în luna martie, în timp ce majoritatea universului bursier a atins minimele ultimilor 52 de săptămâni, astfel se poate vedea evidențiat interesul puternic arătat de investitori pentru această companie.

Știați că..

  • Regeneron este considerată de investitori una dintre cele mai inovative companii, fiind parte din lista Forbes World’s Most Innovative Companies în ultimii 6 ani.
  • Compania a dezvoltat împreună cu Sanofi un medicament numit Kevzara, medicament dedicat poliartitei reumatoide, dar care ar avea potențial și împotriva COVID 19, deocamdată perioada de testări nefiind finalizată.

 

Găsești analiza tehnică a evoluției acțiunilor Regeneron în secțiunea: https://www.goldring.ro/analize, căutând simbolul REGN.

Dorești să investești și tu în acțiunile Regeneron și să profiți de evoluțiile viitoare ale acesteia?

Nimic mai simplu: https://www.goldring.ro/signup

(sursa:finance.yahoo.com, regeneron.com, forbes.com, fool.com)