fbpx

GOLDRING SA


BNET

BITTNET SYSTEMS SA
  09.11.2020

Revenim cu o analiză tehnică a graficului săptămânal al Bittnet Systems, o acțiune care a evoluat lateral de la începutul lunii Iulie când a fost efectuată ultima majorare de capital. În ultima săptămână s-a observat însă un interes crescut pentru acțiunile BNET, cu un volum mult peste media ultimelor săptămâni și o apreciere de aproximativ 10%, în așteptarea rezultatelor trimestrului 3, care vor fi publicate la data de 13 noiembrie.

În urma evoluției de săptămâna trecută sesizăm mai multe indicii care ar putea sugera un scenariu pozitiv în perioada următoare. Un prim indiciu ar fi intersecția generată de indicatorul MACD (linia albastră) care s-a intersectat cu linia de semnal (linia roșie), sugerând un potențial de creștere. Un alt indiciu ar fi o nouă intersecție, de această dată linia DM+(linia albastră) trece deasupra liniei DM- (linia roșie) și oferă un semnal de cumpărare, în timp ce linia ADX (linia neagră) se află în jurul zonei de 20, care sugerează momentan o lipsă a unei direcții clare, ca urmare a trendului lateral prezentat în ultimele luni. Putem observa pe grafic cum și prețul se intersectează cu media mobilă de 20, trecerea deasupra acesteia însemnând transformarea mediei mobile într-un nivel de suport.

Așadar, o evoluție pozitivă a acțiunii BNET pare un scenariu probabil care ar putea fi susținut de rezultatele din trimestrului trei. Sugerez zona de 1 leu ca target price, cu un stop loss de 0.6500, cu precizarea că pentru o intrare conservativă ar trebui așteptată confirmarea raportului financiar publicat vineri, 13 noiembrie.

BNET

 

Radu Cojoc,

Broker Goldring

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 
SSIF GOLDRING SA