fbpx

SSIF GOLDRING SA


DOCU

DocuSign
  08.04.2020
PozițieStop LossTarget price
LONG78$93$

docu

 

LONG 08.04.2020

 

Analiza cu perspectiva pe termen mediu

Graficul saptamanal al acțiunii DocuSign, Inc. (simbol bursier: DOCU, listata pe bursa de actiuni Nasdaq) arata ca preturile actiunii s-au corectat de la maximele din a doua parte a lunii feb. 2020. Ele au crescut din nou de la minimele de la mijlocul lui mar. 2020, dar nu au reusit sa sparga definitiv nivelul de rezistenta constituit din maximele din feb. 2020, de la circa 93$ (linia rosie).

Preturile actiunii DocuSign au crescut cu circa 37% de la minimele din martie 2020. Compania din domeniul tehnologic permite celor care lucreaza de la distanta, de acasa, sa partajeze si sa semneze electronic pe diferite dispozitive acorduri, contracte si alte documente. Consumatorii ar putea accesa mai mult serviciul companiei in perioada coronavirus.

Preturile au gasit un suport la vechea rezistenta data de maximele din iun.& aug. 2018 (linia violet), la un nivel situat deasupra norului Ichimoku. Norul deplasat inainte este colorat in verde, ceea ce este un semnal ”bullish”.

ROC (linia violet) ce arata modificarea procentuala a preturilor este pozitiva. Linia indicatorului a avut o miscare descendenta, spre nivelul zero, de la maximul din nov. 2019. Linia ROC s-a stabilizat in mar. 2020 si a reusit sa urce si sa treaca deasupra liniei de trend descendent (linia violet punctata). Daca linia se va misca in continuare spre un nivel supra-cumparat (nivelul 40.0), acest fapt va indica o intensificare a presiunii la cumparare.

MACD (linia albastră) ar putea sa genereze un semnal de cumparare, cum sta sa revina si sa se intersecteze din nou cu semnalul sau (linia rosie), sub nivelul supra-cumparat (nivelul 8.0). MACD a generat un semnal de vanzare sub nivelul supra-cumparat la inceputul lui mar. 2020, cum s-a intersectat si a trecut sub semnalul său (sageata rosie). Daca linia MACD va confirma si va trece deasupra semnalului sau, acest fapt va indica o presiune la cumparare.

In general preturile actiunii DocuSign au un trend ascendent din sep. 2019. Investitorii ar putea privi orice corectie a preturilor actiunii ca o oportunitate de a intra la cumparare.

 

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piete Financiare

PozițieStop LossTarget price
LONG78$93$

docu

 

LONG 08.04.2020

 

Analiza cu perspectiva pe termen scurt

DocuSign a raportat rezultatele financiare pe ultimul trimestru terminat in ian. 2020, usor peste asteptarile analistilor. Pierderea neta pe actiune a fost la nivelul de 0,20$ fata de estimarile de 0,25$ (o surpriza pozitiva de 0,05$), in scadere fata de pierderea neta pe actiune de 0,24$ din trimestrul corespunzator anului fiscal precedent.

Graficul zilnic al DocuSign arata ca preturile actiunii se afla intr-un nou raliu de la minimele de la mijlocul lui mar. 2020. Ele se indreapta acum spre un nivel de rezistenta constituit din maximele din feb. si mar.& apr. 2020. Cel mai probabil raliul va avea forta necesara sa testeze din nou aceasta rezistenta. Preturile se tranzactionează deasupra mediei mobile pe 200 zile (200d EMA), ceea ce este un semnal ”bullish”.

Preferinta investitorilor pentru actiunea DocuSign este reflectata in raportul puterii relative RS in raport cu indicele Nasdaq 100 (a se vedea panoul de jos). Linia RS (linia violet) a avut o miscare ascendenta de la inceputul lui sep. 2019 confirmand trendul ascendent al preturilor. Daca preturile vor testa din nou rezistenta data de maximele din feb. si mar.& apr. 2020, atunci linia RS ar trebui sa-si reia cresterea.

Directional Movement Index (DMI) a sustinut cresterea preturilor actiunii DocuSign (a se vedea panoul din mijloc). Indicatorii directionali au trimis ultimul semnal de la sfarsitul lui mar. 2020 ce a aratat o directie ascendenta a pretului actiunii pe masura ce +DI (linia verde) s-a intersectat si a trecut deasupra –DI (linia rosie). Linia ADX (linia albastra) ne spune daca pretul actiunii s-a confruntat cu un trend puternic (peste nivelul de 25). Trendul este acum unul slab, cu ADX sub nivelul 20.

 

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piete Financiare

 

 

 

 
24
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 
SSIF GOLDRING SA