Goldring, premiată pentru inovație în industria de brokeraj

În cadrul ceremoniei de premiere pentru performanțele obținute în 2019 de entitățile implicate în piața de capital, organizată de Bursa de Valori București, echipei noastre i-au fost recunoscute eforturile depuse în digitalizarea industriei de brokeraj, facilitatea populației de a tranzacționa la bursă și pentru deschiderea conturilor online.

„Digitalizare, e un cuvânt foarte la modă în ultima vreme, și munca aceasta de la distanță ne-a împins către digitalizare. Noi am reușit să facem digitalizarea în 2019, iar acest premiu mă bucură din mai multe motive, și poate cel mai important ar fi că după ani de zile de update-uri, softuri și implementări pentru a fi în pas cu legislația europeană am reușit să facem în sfârșit ceva care să ajute cu adevărat clientul care dorește să investească pe piața de capital și să aducem această tranzacționare 100% online. Adică primul pas în relația cu clientul, ceea ce înseamnă deschiderea de cont pentru a tranzacționa pe Bursa de Valori București”, a spus Virgil Zahan, CEO Goldring.

premiu goldring bvb

15 premii au fost acordate de către Bursa de Valori București pentru cele mai performante companii listate, companii de brokeraj, fonduri de pensii private sau de investiții.

„Așa cum criza actuală a pus în evidență importanța companiilor românești, tot așa trebuie să recunoaștem importanța performanțelor obținute de companiile listate, de brokeri, precum și de investitori. Bursa de Valori București este un pilon esențial pentru finanțarea dezvoltării companiilor și, implicit, a economiei locale” a spus Radu Hanga, Președintele Bursei de Valori București.

„Premiile BVB reprezintă o recunoaștere a principalelor realizări ale celor implicați în piața de capital și este normal să recunoaștem cele mai importante realizări, care întăresc piața noastră de capital. Anul 2019 a fost unul excepțional pentru bursa românească, după ce a înregistrat un ritm de creștere de 47% la nivelul indicelui BET-TR, care include și dividendele, și a fost promovată la statutul de piață emergentă de către FTSE Russell”, a declarat Adrian Tănase, CEO al Bursei de Valori București.