Importanța actualizării datelor personale

Actualizarea datelor este necesară pentru ca tu să ai parte în continuare de serviciile sau de produsele Goldring la aceleași standarde cu care te-am obișnuit. La fel cum, odată cu schimbarea domiciliului, este necesar să îți schimbi actul de identitate și datele personale trebuie actualizate odată cu intervenția unor schimbări sau pur și simplu pentru confirmarea datelor.

Prin actualizarea datelor personale te asiguri că:

 • Ai acces la toate serviciile și produsele noastre
 • Poți efectua în continuare tranzacții
 • Primești în timp util informații despre operațiunile tale

În conformitate cu Contractul de intermediere, actualizarea datelor are ca scop cunoașterea clientelei și este un proces obligatoriu și periodic pentru toate instituțiile financiare. Obligația derivă din Legea Nr. 129/2019, Regulamentul A.S.F. nr. 13/2019 și Regulamentul UE 679/2016. De asemenea, menținerea informațiilor actualizate ne ajută să îți oferim servicii sau produse în condiții de siguranță și ne ajută să păstrăm un mediu de investiții sănătos.

Mai jos îți enumerăm variantele prin care îți poți actualiza datele personale:

 1. Poți completa Formularul de actualizare a datelor, după care îl trimiți semnat la adresa [email protected].
 2. În secțiunea Cont Client, din meniul „Solicitări”, transmiți o solicitare nouă de actualizare de date. Dacă încă nu ai un Cont Client, trimite o cerere pentru deschiderea lui pe adresa [email protected]. Această platformă nu este o platformă de tranzacționare, iar rolul ei este de a îmbunătăți comunicarea online dintre Goldring și clienții noștri.
 3. Poți veni personal la sediul central sau în cele două agenții.
 4. Poți actualiza datele împreună cu agentul delegat.

Neactualizarea datelor poate duce la restricționarea accesului la tranzacțiile financiare. Nu ne dorim să îți blocăm accesul la tranzacții, așa că ne bazăm pe tine să menții o colaborare armonioasă.

Printre datele care trebuie actualizate amintim:

 • Numele, actul de identitate și domiciliul.
 • Numărul de contact.
 • Ultima formă de învățământ absolvită, profesia, ocupația, sectorul de activitate.
 • Contul bancar și informații privind sursa veniturilor.
 • Datele beneficiarului real al tranzacției (dacă este cazul).

Actualizează-ți datele până în 30 iunie 2021 pentru a beneficia în continuare de serviciile Goldring la aceleași standarde ridicate cu care te-am obișnuit.

Nu uita să te abonezi la Newsletter pentru a fi la zi cu tot ce mișcă în piața de investiții!