SPXC

Sumitomo Mitsui Financial Group, Inc. este unul dintre cele mai mari grupuri bancare din Japonia. Grupul operează într-un sistem integrat de grup de afaceri, incluzând operațiunile Sumitomo Mitsui Banking Corporation, SMBC Trust Bank, Sumitomo Mitsui Finance and Leasing, SMBC Consumer Finance și ale altor filiale. Acesta operează prin următoarele segmente de afaceri: Commercial Banking, Leasing, Securities (Markets) și Consumer Finance. Segmentul Commercial Banking oferă servicii bancare de retail și wholesale, precum și servicii bancare internaționale. Segmentul de Leasing oferă servicii de leasing care includ leasing de echipamente, operațional pentru aeronave. Segmentul Securities oferă clienților produse financiare, consultanță în investiții și servicii de administrare. Segmentul Consumer Finance include carduri de credit, credite de consum și garanții pentru împrumuturi. Compania are sediul în Chiyoda, Tokyo, Japonia.

 

O defalcarea a veniturilor companiei pe linii de business este prezentată aici.

99-100


Atenție la fraude!

Nu te lăsa păcălit(ă)! După cum îți spuneam nu de mult, în articolul Cum prevenim fraudele pe piața de capital? fii atent la fraudele ce pot apărea în mediul online. Infractorii acționează inteligent, dar tu poți fi și mai inteligent. Canalele oficiale de comunicare dintre Goldring și clienți sau potențiali clienți se rezumă la e-mail și apeluri telefonice. Toate numerele de telefon oficiale ale Goldring și ale angajaților Goldring se află pe site-ul nostru, la secțiunea Contact, apelurile fiind înregistrate și monitorizate de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF).Fraudele

Ține minte că nici Goldring, nici angajații Goldring nu îți vor solicita instalarea de aplicații, datele cardului bancar și nici datele de logare în platformele de tranzacționare.

Dacă ești client Goldring îți recomandăm să faci alimentarea contului de tranzacționare cu cardul bancar online sau prin alimentare rapidă cu link de plată, doar din platformele oficiale Goldring.

Fii vigilent!