Investește direct de pe card

Ne place să venim mereu cu idei inovative. Poate nu știați, dar în anul 2019 am primit premiul pentru inovație, fiind primii care au implementat deschiderea on-line a contului de tranzacționare. În cadrul galei organizate de Bursa de Valori București au fost acordate 15 premii pentru cele mai performante companii listate, companii de brokeraj, fonduri de pensii private sau de investiții, iar echipei noastre i-au fost recunoscute eforturile depuse pentru digitalizarea industriei de brokeraj.

Știm că timpul e prețios, motiv pentru care ne-am gândit cum poți economisi perioada în care aștepți ca viramentul bancar să se realizeze, iar banii tăi să intre în contul de tranzacționare în mod automat. Așa că, venim către tine, investitorul Goldring, cu o altă noutate. De acum, îți poți vira bani în contul de tranzacționare direct cu cardul.

Alimentarea contului nu a fost niciodată mai simplă și mai rapidă! Trebuie doar să ai cont de tranzacționare la Goldring, iar pașii pentru alimentare îi faci cât ai clipi și banii tăi vor fi în cont imediat ce confirmi plata. Poți alimenta de la 50-5000 de lei, iar taxa percepută de procesatorul plății este de 1,2% din valoarea tranzacției.

Poți să îți alimentezi contul de tranzacționare cu cardul din Info Cont prin două metode:

  • Poți accesa butonul Alimentare cu Card Online din Info Cont, introduci suma pe care vrei să o alimentezi, completezi detaliile cardului și banii sunt virați în contul tău imediat ce ai confirmat plata.
  • De asemenea, site-ul Goldring îți oferă o scurtătură: odată ce ți-ai introdus userul și CNP-ul, introduci suma pe care vrei să o alimentezi și, după ce ai introdus datele cardului și ai confirmat plata, banii vor fi în contul tău de tranzacționare.

 

Încearcă și tu! Astfel, ai să te convingi singur că banii intră instant în Arena XT!

Dacă nu ai încă un cont de tranzacționare, îți poți crea unul aici.