Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Amgen, un titan biotech

Amgen, un titan biotech Previous item Cum finanțăm energia verde Next item Ce se întâmplă în Marea...

Amgen, un titan biotech

Revenim cu o companie din sectorul medical, unul dintre cele mai bine performante sectoare ale economiei în această perioadă. Unul dintre pionierii industriei biotehnologiei, Amgen este acum una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, cu mai mult de o duzină de produse ce vizează afecțiuni cardiologice, neurologice, inflamații, cancer și multe altele.

După ce s-a alăturat Dow Jones Industrial Average la sfârșitul lunii august, Amgen se pregătește să avanseze câteva proiecte în etapele finale. În special, compania va raporta în curând datele mult așteptate ale studiilor clinice de fază 3 ale candidatului său la medicamente pentru insuficiență cardiacă, omecamtiv mecarbil. Având în vedere că bolile cardiovasculare și insuficiența cardiacă sunt una dintre principalele cauze de deces la nivel mondial, succesul cu omecamtiv mecarbil ar însemna un potențial de a intra pe o piață masivă, oferind un stimul important de creștere pe termen lung.

Rezultatele financiare din al doilea trimestru al acestui an au fost peste așteptările analiștilor. Profitul net pe acțiune a de 4,25$ față de estimările de 3,81$, în creștere cu 7% față de rezultatul din anul precedent. Compania a distribuit un dividend pe acțiune în valoare de 1,60$ aferent T2 din 2020, egal cu cel din T1 din 2020, având un randament de aproximativ 2,6%.

Știați că?…

  • Amgen încearcă să dezvolte noi tratamente în sectoare cu nevoi mari nesatisfăcute și este prezentă în aproximativ 100 de țări
  • În 2018 Amgen a ocupat locul 123 pe lista Fortune 500 a celor mai mari corporații din SUA după venituri

Găsești analiza tehnică a evoluției acțiunilor Amgen Inc. în secțiunea: Analize , căutând simbolul AMGN.

Dorești să investești și tu în acțiunile AMGN și să profiți de evoluțiile viitoare ale acesteia? Nimic mai simplu!

Accesează: Signup

 

Radu Cojoc,

Broker Goldring

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.