Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Analiză Portofoliu referință Goldring

Analiză Portofoliu referință Goldring Previous item Central Garden & Pet –... Next item BURSA și munca la distanță...

Analiză Portofoliu referință Goldring

Analiză Rezultate 1T2020. Rezultatele din primul trimestru al acestui an, deși în scădere, au fost în conformitate cu ceea ce se aștepta piața, afectate de pandemie. Totalul veniturilor din cadrul componenței indicelui BET a scăzut cu 11,9% pe primul trimestru al anului 2020 în timp ce profitul companiilor a înregistrat o scădere de 38,9% (excluzând pierderea raportată de Fondul Proprietatea). În ceea ce privește echilibrul financiar al societăților, rezultatele sunt mixte, pe deoparte a crescut gradul de îndatorare al companiilor cu 3,9%, în timp ce lichiditățile au înregistrat o evoluție pozitivă de +8,2%

  • Rezultate pozitive: M, TEL, TRP, BVB, COTE, SNG, TGN, EL
  • Rezultate in linie cu așteptările: SNN,WINE,
  • Rezultate in scădere: FP, DIGI, ALR, SFG, TLV, SNP,BRD

Companiile din portofoliu au fost evaluate din punct de vedere fundamental prin construirea unui scor format din indicatori de preț, indicatori bilanțieri, de profitabilitate si evaluare.

Vizualizați  Raportul de analiză Portofoliu

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.