Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Ce target price-uri estimează analiștii pentru cele mai mari companii din indicele S&P 500? O analiză amplă, pe sectoare și companii

Ce target price-uri estimează analiștii pentru cele mai mari companii din indicele S&P 500? O analiză amplă, pe sectoare și companii Previous item Snap Inc, compania-mamă a... Next item NetEease, cea mai nouă...

Ce target price-uri estimează analiștii pentru cele mai mari companii din indicele S&P 500? O analiză amplă, pe sectoare și companii

Având în vedere contextul actual marcat de volatilitate în piețe, unele companii înregistrează discount-uri semnificative comparativ cu maximele atinse, în timp ce altele ating prețuri istorice.

Pentru a lua decizii cât mai bine informate, investitorii acordă o mare atenție părerilor analiștilor care estimează viitoarele evoluții ale cotațiilor bursiere ținând cont de impactul pandemiei.

Așadar, analiza cuprinde prețurile medii țintă estimate de către analiștii marilor bănci de investiții (din ultimele 6 luni) pentru următoarele 12 luni precum și multiplicatorii celor mai mari companii americane din fiecare sector. Vizualizați articolul.

Tu cum te folosești de estimările celor mai mari bănci de investiții din lume?

Dorești să investești și tu în acțiunile considerate de perspectivă de către aceștia și să profiți de evoluțiile viitoare ale acesteia?

Nimic mai simplu! Accesează: https://www.goldring.ro/signup

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.