Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Listare obligațiuni ATPR23

Listare obligațiuni ATPR23 Previous item De ce a revenit optimismul... Next item „Aurul negru” – despre...

Listare obligațiuni ATPR23

Prima tipografie privată din România post-comunistă devine și prima tipografie care listează obligațiuni la BVB – SMT. După plasamentul privat intermediat de Goldring în decembrie 2019, care a atras aproape 4 milioane de lei, obligațiunile Artprint S.A. se vor tranzacționa la BVB începând cu data de 05.05.2020.

Data de scadență a celor 38.902 obligațiuni este 18 decembrie 2023, valoarea nominală este de 100 lei, dobânda anuală de 9% plătibilă semestrial și data primului cupon, 18.06.2020 cu data de referință 15.06.2020. Obligațiunile pot fi răscumpărate anticipat la inițiativa emitentului, cu acordarea unei prime de răscumpărare de 1,5% din valoarea nominală.

Pe o tendință susținută de dezvoltare, cu o cifră de afaceri de 34,7 mil. lei în 2019 (+154% mai mare față de 2016), Artprint S.A. urmărește, prin emisiunea și listarea obligațiunilor, susținerea programului de investiții, optimizarea mixului de finanțare, finanțarea capitalului de lucru, dar și pregătirea pieței și a companiei în vederea listării acțiunilor pe piața de capital.

Mai multe informații privind emisiunea de obligațiuni și emitentul Artprint S.A. se pot găsi aici

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.