Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

MedLife se extinde peste Graniţe

MedLife se extinde peste Graniţe

MedLife (simbol bursier M), cel mai mare jucător de pe piaţa de servicii medicale private din România, se află în discuţii avansate pentru achiziţia unei companii din domeniul medical din Ungaria.

Conform preşedintelui executiv al societăţii, Mihai Marcu, investiţia se va ridica la suma de circa 5 milioane de euro, reprezentand aproximativ 5% din Cifra de Afaceri înregistrată de companie pe parcursul primelor 9 luni ale anului 2018.

Tranzacţia ar însemna prima mutare în afara României a unei companii româneşti din sectorul medical privat.

MedLife, parte din structura indicelui principal BET, are o capitalizare de 584 mil. lei. De la începutul anului acţiunile s-au diminuat cu 3,29% respectând dinamica indicelui principal, care s-a diminuat cu 3,71%. MedLife a raportat pentru primele nouă luni din 2018, cele mai recente date publice, afaceri de 579 mil. lei la nivel de grup, plus 26% faţă de aceeaşi perioadă din 2017, şi un profit de 12,7 mil. lei în aceeaşi perioadă, în creştere cu 33%.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.