Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Plasamentul privat Norofert, suprasubscris în prima zi

Plasamentul privat Norofert, suprasubscris în prima zi

Deși este sezon de vacanță și piața puțin lichidă, Plasamentul Privat de acțiuni NOROFERT S.A. derulat de SSIF GOLDRING S.A. în calitate de Manager de Sindicat și intermediarul partener SSIF TRADEVILLE S.A. s-a încheiat încă din prima zi, ca urmare a suprasubscrierii Ofertei. Societatea emitentă a atras, astfel, în timp record, 1,5 mil. euro, acționarii majoritari cedând 35% din capitalul social. Capitalul atras va fi utilizat pentru utilarea unei noi fabrici, a unui laborator pentru internalizarea producției de tulpini bacteriene, pentru omologarea noilor produse dar și pentru capitalul de lucru. Conducerea Norofert S.A. preconizează ca primele rezultate ale noii strategii și ale investițiilor planificate să se reflecte în rezultatele financiare ale grupului încă de la finalul anului 2019. În perioada următoare, se va iniția procedura de admitere la tranzacționare a acțiunilor Norofert S.A. pe Bursa de Valori București, piața AeRO.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.