Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Statul a solicitat un dividend mai mare de la Transgaz (TGN)

Statul a solicitat un dividend mai mare de la Transgaz (TGN)

Transgaz (TGN) a emis în timpul ședinței de ieri un raport privind completarea ordinii de zi pentru AGA din 23 aprilie care prevede propunerea de către acționarul majoritar prin Ministerul Finanțelor unui dividend de 37.89 RON/acțiune cu 75% mai mult decât cel propus inițial de Transgaz. Acesta ar însemna o rată de distributie de 89% cu mult peste cei 51% propus inițial de Transgaz. Efectele anunțului s-a resimțit rapid în piată, acțiunile Transgaz apreciindu-se cu 2.81%. S-a stabilit ca data plății să fie 16 iulie, iar 24 iunie data ex-dividend. (raport BVB)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.