Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

SUA și China semnează un prim acord comercial

SUA și China semnează un prim acord comercial Previous item Acțiunile Fondul... Next item Bursa românească așteaptă...

SUA și China semnează un prim acord comercial

  • Piețele americane au închis miercuri la noi maxime după ce SUA și China au semnat un prim acord comercial la Casa Albă după aproape doi ani de tarife impuse de cele două state. În urma acordului China a fost de acord să crească importurile cu bunuri în valoare de 200 mld. $ în următorii doi ani. În anul 2020 se așteaptă la o suplimentare a importurilor de bunuri americane în valoare de 77 mld.$, după care în 2021 va fi suplimentat restul de 123 mld.$. Aceste noi importuri vor fi împărțite după cum urmează:
  • • Produse fabricate: 32,9 miliarde USD în 2020, 44,8 miliarde USD în 2021
  • • Bunuri agricole: 12,5 miliarde USD în 2020, 19,5 miliarde USD în 2021
  • • Energie: 18.5 miliarde USD în 2020, 33,9 miliarde USD în 2021
  • • Servicii: 12,8 miliarde USD în 2020, 25,1 miliarde USD în 2021
  • Sursa: CNBC.com

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.