Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

SUA vrea amânarea restricțiilor pentru Huawei

SUA vrea amânarea restricțiilor pentru Huawei Previous item BET-FI, cea mai bună... Next item Rezultatele primului...

SUA vrea amânarea restricțiilor pentru Huawei

Propunerea de relaxare temporară a restricțiilor comerciale impuse de SUA companiei Huawei a fost respinsă de către fondatorul acesteia, care susține că societatea este pregatită sa facă față efectelor interdicțiilor impuse. Departamentul Comerțului din SUA va permite companiei Huawei să achiziționeze bunuri fabricate în SUA pentru menținerea rețelei actuale și va permite update-uri de software clientelei actuale, dând răgaz companiei să caute soluții alternative pe termen lung. Companiei Huawei, cel mai mare producător de echipamente de telecomunicații, îi este interzis să achiziționeze componente din America pentru fabricarea de noi produse fără licențe aprobate de Washington. SUA a declarat că a impus restricțiile din cauza implicării Huawei în activități care contravin securității naționale. Conform Bloomberg, Intel , Qualcomm, Xilinx și Broadcom și-au incetat activitatea cu Huawei, fapt ce a condus la o scădere în lanț a prețurilor acțiunilor la aceste companii. Astfel INTC a scăzut cu *4.5%, AVGO cu -10.4%, XLNX cu -11.5%, Qcom cu -11.2% și ETF-ul pe semiconductoare cu -8.7%. ( yahoo.finance.com, dep.Analiza SSIF Goldring)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.