Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Tenisiunile revin între SUA și China

Tenisiunile revin între SUA și China Previous item Trimestrul I pentru bănci Next item Statul solicită o analiză...

Tenisiunile revin între SUA și China

Bursa americană a înregistrat scăderi semnificative ieri, ca urmare a declarației făcute de un reprezentant comercial al SUA cu privire la tarifele vamale impuse Chinei care ar urma să crească încă din această vineri. Indicii americani au înregistrat cea mai slabă zi din 3 ianuarie 2019 încoace, cu scăderi de aproape 2%. Indicele VIX care măsoară volatilitatea în piață a crescut cu 25% iar curba randamentelor titlurilor de stat americane este pe cale să se inverseze din nou. Analiștii cred însă că administrația americană doar pregătește piața pentru cel mai grav scenariu iar cele două mari puteri vor cădea în cele din urmă la un acord.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.