Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Virgil Zahan: Această criză sanitară nu va dura la infinit, cei care au planuri e bine să le urmeze

Virgil Zahan: Această criză sanitară nu va dura la infinit, cei care au planuri e bine să le urmeze Previous item Newmont – Pentru cei ce... Next item Nasdaq – o cale de a...

Virgil Zahan: Această criză sanitară nu va dura la infinit, cei care au planuri e bine să le urmeze

Criza prin care trecem va face ca, în perioada următoare, posibilităţile de finanţare ale companiilor să se restrângă, iar băncile vor fi mult mai restrictive privind acordarea de capital firmelor antreprenoriale din ţara noastră, situaţie în care bursa poate să devină o alternativă de finanţare a afacerilor, a spus ieri, Virgil Zahan, director general al Goldring, în cadrul webinarului Made in Romania: De ce am ales Bursa de Valori Bucureşti, organizat de operatorul pieţei noastre de capital.

Virgil Zahan a precizat: „Această criză sanitară nu va dura la infinit şi toată perioada de repaos şi contracţie economică va trece. Nu ştim cât de repede şi care sunt exact repercusiunile. Dar cei care au planuri (n.r. pentru dezvoltarea afacerilor) e bine să le urmeze şi să se gândească din ce surse le vor finanţa. Cu atât mai mult, cred că oportunităţile sau alternativele de finanţare se vor restrânge, în perioada următoare. Băncile vor fi mult mai restrictive în acordarea de capital firmelor antreprenoriale româneşti şi atunci bursa devine o alternativă de finanţare pentru creşterea pe care şi-au programat-o. Cred că antreprenorii ar trebui să se gândească atât la emisiuni de obligaţiuni cât şi de acţiuni„.

 

Pentru a vizualiza întregul articol, click aici.

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.