Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Zillow Group, reinterpretarea afacerilor imobiliare

Zillow Group, reinterpretarea afacerilor imobiliare Previous item Volumul, componenta de... Next item UnitedHealth Group...

Zillow Group, reinterpretarea afacerilor imobiliare

Zillow Group Inc. este proprietarul domeniului Zillow.com, cea mai mare platformă de imobiliare din SUA cu peste 110 milioane de locuințe de vânzare sau închiriere. De asemenea Grupul cumpără și vinde proprietăți prin intermediul Zillow Offers, ajutând clienții să se mute într-un proces mai rapid și cu mai puține bătăi de cap. Zillow Home Loans oferă pre-aprobări și finanțări ipotecare. Zillow Closing Services oferă suport în încheierea tranzacțiilor imobiliare oferă asistență printr-o rețea de încredere de profesionisti imobiliari. Trulia, StreetEasy și HotPads sunt alte mărci de consum parte a Zillow Group Inc.

Grupul a fost fondat în Decembrie 2004 de Rich Barton and Lloyd Frink, foști directori executivi la Microsoft. Compania are sediul în Seattle, Washington și deține alte 24 de birouri pe teritoriul SUA. Totodată, prin intermediul Zillow Offers, sunt prezenți pe 24 de piețe imobiliare din SUA printre care: Los Angeles, Miami, San Diego, Las Vegas etc.

În 2019, platforma Zillow a avut 8,1 miliarde de accesări, dintre care 173 milioane fiind utilizatori unici, astfel obținând o cifră de afaceri de 2,7 miliarde de dolari.

Compania a raportat rezultatele financiare pe trimestrul II  din 2020, peste așteptările analiștilor. Veniturile au fost de 768,4 milioane de dolari, în creștere cu 28% față de veniturile din perioada similară a anului 2019. Pierderea netă pe acțiune a fost de 0,41$ față de estimările de 0,61 $, în creștere față de pierderea netă de 0,35$ pe T2 din 2019.

 

Găsești analiza tehnică a evoluției acțiunilor Zillow Group  în secțiunea: Analize, căutând simbolul ZG.

Dorești să investești și tu în acțiunile ZG și să profiți de evoluțiile viitoare ale acesteia? 

Nimic mai simplu! Accesează: Pasi deschidere cont

 

Andrei Vultur,

Administrator de risc

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.