fbpx

GOLDRING SA


OKTA

OKTA
  06.04.2020
PozițieStop LossTarget price
LONG90$140$

okta

 

LONG 06.04.2020

 

Analiza cu perspectiva pe termen mediu

Graficul saptamanal al acțiunii Okta, Inc. (simbol bursier: OKTA) arata ca preturile actiunii s-au tranzactionat in lateral din iul. 2019 pana in prezent. Ele au crescut de la mijlocul lui mar. 2020, dar nu au reusit sa sparga un nivel de rezistenta constituit din maximele anterioare din iul. 2019, de la in jur de 142$.

Preturile actiunii Okta s-au corectat cu circa 38% pana la minimul din mijlocul lui mar. 2020, situat usor sub 90$. Ele au gasit un suport la limita inferioara a norului Ichimoku si apoi au reusit sa revina imediat deasupra norului odata cu ultimul raliu. Norul deplasat inainte colorat in verde si-a ingustat largimea. Unul dintre serviciile companiei permit utilizatorilor sa lucreze de acasa si sa foloseasca diverse aplicatii cu o singura autentificare. Consumatorii ar putea accesa mai mult serviciile companiei in perioada coronavirus.

ROC (linia violet) ce arata modificarea procentuala a preturilor este usor negativa. Linia indicatorului a avut o miscare descendenta de la inceputul lui ian. 2020 odata cu corectia preturilor. Linia ROC a cazut sub nivelul zero. Daca linia va reveni in teritoriul pozitiv, acest fapt va indica o anumita presiune la cumparare.

MACD (linia albastră) ar putea sa genereze un semnal de cumparare, cum sta sa revina si sa se intersecteze din nou cu semnalul sau (linia rosie), deasupra nivelului zero. MACD a generat un semnal de vanzare la inceputul lui mar. 2020 sub nivelul supra-cumparat (nivelul 7.5), cum s-a intersectat si a trecut sub semnalul său (sageata rosie). Daca linia MACD va trecere deasupra semnalului sau, acest fapt va indica o presiune la cumparare.

In general actiunea Okta se tranzactioneaza intr-o piata laterala incepand cu iul. 2019. Investitorii ar trebui sa fie precauti inainte de a intra din nou la cumparare.

 

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piețe Financiare

PozițieStop LossTarget price
LONG90$140$

okta

 

LONG 06.04.2020

 

Analiza cu perspectiva pe termen scurt

Okta a raportat rezultatele financiare pe ultimul trimestru in ian. 2020, usor peste asteptarile analistilor. Pierderea neta pe actiune a fost la nivelul de 0,32$ fata de estimarile de 0,34$ (o surpriza pozitiva de 0,02$), in crestere fata de pierderea neta pe actiune de 0,24$ din trimestrul corespunzator anului fiscal precedent.

Graficul zilnic al Okta arata ca preturile actiunii se afla intr-un nou raliu de la minimul de la mijlocul lui mar. 2020. Ele se indreapta acum spre o zona de rezistenta data de maximele din iul. 2019 si feb. 2020. Cel mai probabil raliul va avea forta necesara sa testeze din nou aceasta rezistenta. Preturile au revenit si se tranzactioneaza acum deasupra mediei mobile pe 200 zile, ceea ce este ”bullish”.

Preferinta investitorilor pentru actiunea Okta este reflectata in raportul puterii relative RS in raport cu indicele Nasdaq 100 (a se vedea panoul de jos). Linia RS (linia violet) a avut o miscare ascendenta de la mijlocul lui mar. 2020 confirmand raliul preturilor. Daca preturile vor testa linia de rezistenta data de maximele din iul. 2019 si feb. 2020, atunci linia RS ar trebui sa testeze propria linie de rezistenta data de maximele din 2019.

Directional Movement Index (DMI) a sustinut cresterea preturilor actiunii Okta (a se vedea panoul din mijloc) pana la corectia din feb. 2020. Indicatorii directionali au trimis ultimul semnal spre sfarsitul lui feb. 2020 ce a aratat o directie descendenta a pretului actiunii pe masura ce +DI (linia verde) s-a intersectat si a trecut sub –DI (linia rosie). Linia ADX (linia albastra) ne spune daca pretul actiunii s-a confruntat cu un trend puternic (peste nivelul de 25). Trendul este acum unul slab, cu ADX sub nivelul 20.

 

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic,

Piețe Financiare

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 
SSIF GOLDRING SA