Patru lucruri amuzante despre câștiguri la bursă

Un broker japonez în vârstă de 21 de ani pe nume Takashi Kotegawa, în 8 ani a transformat 13.600 de dolari în 156 de milioane de dolari. Încă mai mănâncă ramen din cană la aproape toate mesele, fapt care-l ajută să economisească bani și să fie activ, evitând mesele copioase, care l-ar adormi.

În 1999, un băiat din New Jersey în vârstă de 15 ani pe nume Jonathan Lebed, câștiga până la 74.000 de dolari pe zi pe piața de valori, folosind panourile de mesaje de pe internet pentru a manipula prețurile. În cele din urmă Guvernul l-a depistat, dar a reușit totuși să păstreze jumătate de milion de dolari din câștigurile sale.

Walt Disney îi oferea menajerei sale acțiuni Disney în fiecare an, ca bonus de sărbători. Aceasta a murit multimilionară.

În 2001, Kim „Dotcom” a achiziționat acțiuni ale unei companii aproape falimentare, în valoare de 375.000 de euro, după care a anunțat că va investi 50 de milioane de euro în companie, determinând creșterea valorii acțiunilor cu aproape 300%. El și-a vândut acțiunile câteva zile mai târziu pentru 1.568.000 de euro. Nu a avut niciodată banii disponibili pentru a investi.