Pro si contra CFD

ENEnglish Version

In direct cu tine

Vreau Sa fiu contactat de catre un specialist SSIF Goldring

 

Curs Valutar BNR

30.11.2018 | 29.11.2018

 • eurEUR4.65604.6560
 • usdUSD0.79380.7938
 • chfCHF4.11694.1169
 • hufHUF0.62780.6278

convertor valutar

Indici Internationali

Oferit de www.patria.cz

Dobanzi Centrale

 • Dobanda centala USA

  BNR
  RON 1.75%
 • Dobanda centala Zona Euro
  ECB
  EUR 0.00%
 • Dobanda centala USA
  FED
  USD 0.50%
 • Dobanda centala Marea Britanie
  BOE
  GBP 0.50%

Calendare financiare

Calendar:  Intern    Extern

D L M M J V S
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Tutoriale Video

Argumente Pro si Contra tranzactionarii CFD

Pro si contra tranzactionarii CFD

Pro


Tranzactiile in marja: Contractele CFD iti permit sa beneficiezi de cresterile sau de scaderile de pret folosind o suma mult mai mica decat in cazul tranzactionarii clasice detinand in acelasi timp un numar egal din activul suport.

Investitorul nu cumpara efectiv activul suport: Contractul CFD este o intelegere intre investitor si SSIF Goldring, acest nu detine in mod efectiv activul suport si astfel nu trebuie sa se ocupe de indatoririle legale izvorate din aceasta detinere.

Plata dividendelor:  daca deti o pozitie long ( de cumparare ) a unei actiuni un timp indelungat, si aceasta ofera in acest timp dividende investitorilor , contul tau va fi alimentat cu contravaloarea dividendelor pe care ai fi obtinut-o si in cazul in care ai fi detinut actiuni la respectiva companie in sistemul de tranzactionare traditional.

Plata dobanzii: daca deschizi o pozitie shor ( de vanzare) pe o perioada de timp care depaseste o zi de tranzactionare , SSIF Goldring va vira in cont  contravaloarea dobanzii acumulate pentru ziua respectiva. Dobanda este e o valoare pusa la dispozitie de catre SSIF Goldring.

Pozitiile short (de vanzare) : Contractele CFD va permit sa profitati si de perioadele in care pretul activului suport nu este pe un trend ascendent, astfel se poate obtine profit chear si atunci cand piata scade.

Intervalul de tranzactionare crescut : multe dintre contractele CFD se tranzactioneaza o peroada de timp mai intinsa din zi, mult peste perioada de tranzactionare din piata clasica de tranzactionare.

Variatatea contractelor: Goldring va ofera peste 9000 de simbolui tranzactionabile in sistem CFD. Indiferent de prferintele potentialului investitor cu siguranat veti gasi contractul potrivit.

Nu au data scadenta:  Contractele CFD pot fi tinute pe o perioada lunga de timp , singurul lucru la cere trebuie sa fiti atentie este dobanda aferenta contractului.

Contra


Dobanda: Contarctele CFD sunt purtatoare de dobanda.  Contaractele CFD sunt contracte in marja , astfel investitorul trebuie sa contribuie doar cu o mica parte din valaore totala a activului suport, pentru restul sume el se imprumuta de la SSIF Goldring. Pe suma imprumutata investitorul trebuie sa plateasca dobanda. Astfel in cazul in care cumparati un contract CFD si nu inchideti pozitia pana a doau zi , trebuie sa platiti dobanda.

Nu aveti drept de vot; Deoarece nu detineti efectiv activul suport nu aveti dreptu sa participati la adunarile actionarilor si nu aveti drept de vot in cadrul acestor adunari.

Risc crescut: Odata cu tranzactionarea in marja creste si riscul pe care vi-l asumati. Daca luam exemplu unei marje de 10 % , in acest caz trebuie sa furnizati doar 10% din valoarea contarctului, dar si riscul de a pierde mai multi bani decat in cazul tranzactionarii este clasice este mai ridicat.
Plata dividendelor : In cazul in care aveti o pozitie short ( de vanzare ) deschisa valoarea dividendului va fi scazuta din contul dumneavoastra, asta in cazul in care tineti pozitia deschisa in ziua acordarii dividendului.

 

Aboneaza-te pentru mai multe informatii despre cum sa-ti maximizezi profitul, studii de caz,oportunitati de investitie, primeste toate informatiile de care ai nevoie direct pe mail: APASA aici


Vrei sa testezi o strategie de investitii sau sa incepi sa faci cu adevarat profit ?

Deschide un CONT DEMO  sau un  CONT NOU  alaturi de brokerul tau.