Termeni generali website

ENEnglish Version

Curs Valutar BNR

30.11.2018 | 29.11.2018

 • eurEUR4.65604.6560
 • usdUSD0.79380.7938
 • chfCHF4.11694.1169
 • hufHUF0.62780.6278

convertor valutar

Indici Internationali

Oferit de www.patria.cz

Dobanzi Centrale

 • Dobanda centala USA

  BNR
  RON 1.75%
 • Dobanda centala Zona Euro
  ECB
  EUR 0.00%
 • Dobanda centala USA
  FED
  USD 0.50%
 • Dobanda centala Marea Britanie
  BOE
  GBP 0.50%

Calendare financiare

Calendar:  Intern    Extern

D L M M J V S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Tutoriale Video

Termeni generali pentru utilizarea siteul www.goldring.ro

Utilizarea acestui site si a  tuturor functionalitatiilor puse la dispozitie de acest site presupune faptul ca ati citit termenii de utilizare si ca sunteti de acord cu acestia in totalitate.

Va rugam consulitati si Glosarul de Termeni folositi de SSIF Goldring.SSIF Goldring SA este numele inregistrat al societatii de servicii si investitii financiare, proprietara a acestui site. Toate drepturile de autor, brevetele, drepturile de proprietate intelectuala si altele legate de acest website si de continutul sau, apartin, SSIF Goldring SA . Utilizarea acestui website nu implica in nici un fel atribuirea sau transmiterea vreunui drept de licenta. Orice forma de reproducere a continutului acestuie website pentru alte scopuri decat utilizarea privata este strict interzisa.

 

Atentie!!! Va rugam consultati "Riscurile Tranzactionarii"

 


Continutul acestui website si al paginilor adiacente (de aici inainte: website-ul SSIF Goldring SA) sunt protejate de Legea dreptului de autor. Extragerea sau stocarea aplicatiilor sau programelor aflate pe website-ul SSIF Goldring SA precum si reproducerea, transmiterea, modificarea sau afisarea link-ului SSIF Goldring SA (completa sau partiala) este permisa numai cu acordul expres si scris al SSIF Goldring SA.
Utilizatorii au dreptul sa copieze, sa preia sau sa stocheze segmente sau pagini individuale din acest website numai in conformitate cu prevederile Legii dreptului de autor precum si a celorlalte reglementari aplicabile in materie si numai daca notificarile legate de drepturile de autor sau alte denumiri protejate prin lege nu sunt sterse si nici modificate.

Continutul website-ului SSIF Goldring SA are numai scop informativ si nu va fi considerat o recomandare de investitii sau o oferta de a cumpara,  a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare in conformitate cu legile pietelor de capital din Romania sau cu cele ale altor state.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul site-ului SSIF Goldring SA  reprezinta punctul de vedere al autorilor acestora si nu implica in nici un fel raspunderea  SSIF Goldring SA.

SSIF Goldring SA isi rezerva dreptul de a modifica continutul si structura sitului in orice moment si fara nici o informare prealabila a clientilor ori publicului larg.
SSIF Goldring SA nu poate garanta ca site-ul actual nu contine erori. De asemenea, vom depune toate eforturile necesare pentru remedierea erorilor in caz ca acestea vor aparea. SSIF Goldring SA nu poate garanta actualitatea si corectitudinea informatiilor preluate de pe alte site-uri citate.

Anumite sectiuni ale website-ului SSIF Goldring SA sunt disponibile doar utilizatorilor autorizati. Prin transmiterea formularului completat de inscriere online, utilizatorul confirma caracterul complet si acuratetea informatiilor furnizate. Mai mult, prin transmiterea formularului completat de inscriere online, utilizatorul isi da acordul atat pentru procesarea electronica a datelor personale de catre SSIF Goldring SA in scopuri interne legate de activitatea de tranzactionare, atat pe piata din Romania dar si din alte tari, cat si pentru folosirea acestora in scopul promovarii si mediatizarii eventualelor campanii de publicitate.

SSIF Goldring SA nu va transmite (prin vanzare sau inchiriere) catre terte parti informatiile dvs. cu caracter personal.
SSIF Goldring SA poate, totusi, transmite informatia tertilor in urmatoarele cazuri:
- Cu acordul dvs. ;
- Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.
- In cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Tjobs.ro doar in masura in care este necesara asistenta lor.
- Putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale sau bunei-credinte daca:
(a) e prevazut intr-o dispozitie legala;
(b) protejeaza drepturile companiei SSIF Goldring SA sau companiilor afiliate;
(c) previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala;
(d) protejeaza siguranta individului sau siguranta publica;
(e) aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
- in cazul in care activitatile dvs. contravin termenilor si conditiilor statuate de SSIF Goldring SA , sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii;

- In cazul in care SSIF Goldring SA fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date e transferata noului operator. In cazul in care SSIF Goldring SA devine insolvabila, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumparatorul, baza de date poate fi vanduta, autorizata, tranzactionata. In cazul in care vor aparea situatii mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail sau printr-un anunt postat pe site-urile SSIF Goldring SA .