fbpx

Despre noi

22 de ani de servicii pentru Piața Românească de capital

Avem o experiență pe piața de capital de peste 20 de ani și o contribuție activă în cadrul acesteia fiind cunoscuți pentru:

  • • Intermediarul companiilor antreprenoriale la BVB pe segmentul de acțiuni în cadrul galei Performerii anului 2020 organizate de Bursa de Valori București

  • • Premiul pentru inovație în industria de brokeraj în 2019 în cadrul Ceremoniei de premiere a performanțelor de pe piața de capital organizate de Bursa de Valori București

  • • Premiul obținut cu ocazia inaugurării anului bursier 2018 pentru “Intermediarul companiilor antreprenoriale româneşti la BVB”.
  • • Premiul aniversar “România 100” pentru contribuţia la dezvoltarea activităţii de brokeraj acordat de Asociaţia Brokerilor în decembrie 2018
  • • Susţinători ai Invest Club (Clubul Investitorilor) la nivel zonal (Tg. Mureş) începând cu anul 2015 prin participarea şi implicarea în organizarea de întâlniri.
  • • Consultant autorizat AeRO (2015)

În ultimii ani, suntem cunoscuți pentru  activitatea în materie de consultanță și asistență integrată privind: Listări pe piața de capital, Servicii de guvernanță corporativă, Operațiuni pe piața de capital (majorări de capital, oferte publice, programe de răscumpărare/stabilizare, etc.) .

În prezent oferim acces la tranzacționarea pe piața BVB și pe piețele internaționale din Europa, UK, SUA, Canada, Hong-Kong și Tokyo.

Ne adresăm în special clienților de retail prin oferirea de servicii de tranzacționare execution-only, administrare de portofolii și consultanță în investiții.

Suntem orientați către client urmărind satisfacerea cu promptitudine a cerințelor și nevoilor acestuia. În acest sens am optimizat activitatea de cercetare în investiții prin rapoarte periodice postate pe site care să informeze clientul astfel încât acesta să ia decizii în urma unei analize.

Documentul de prezentare al societății îl găsiți aici.

Politica de confidențialitate o găsiți aici.

Politica de executare a ordinelor aici.

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site,

de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru

niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

SSIF GOLDRING SA