Goldring & AlphaBlock: noi strategii discreționare

Parteneriatul încheiat între Goldring și AlphaBlock

Goldring a încheiat un nou parteneriat, de data aceasta cu AlphaBlock Technologies, cu scopul de a oferi clienților strategii de investiții construite pe baza modelelor statistice implementate de AlphaBlock. În urma acestei colaborări, clienții Goldring pot profita de expunerea pe noi indici bursieri. Mizăm pe perfecționare continuă și pe oferirea serviciilor de cea mai înaltă calitate clienților care își pun încrederea în noi, să le fim partener în drumul investițional. Așadar, căutăm mereu noi strategii, cu expuneri în zone spre care poate investitorii nu s-ar îndrepta sau pentru care nu au suficient timp să le studieze. De aici și colaborarea cu AlphaBlock, prin care vom oferi clienților Goldring accesul la noi strategii administrate discreționar.

Cine sunt Alphablock?

AlphaBlock Technologies Inc., al cărei CEO este Mukul Pal, este o companie cu sediul în Toronto care are misiunea de a perturba modelul de gestionare a investițiilor prin construirea unor mașini care să bată piața. Metoda companiei de „indexare deschisă” Pay for Alpha a fost calculată și validată de NASDAQ și a primit un premiu MIT Fintech pentru caracterul inovator al tehnologiei. AlphaBlock este finanțată de Real Ventures și face parte din programul de inovare MaRS. AlphaBlock intenționează să extindă soluțiile sale actuale Pay for Alpha către ETF-uri.

Ce sunt strategiile discreționare?

Contul administrat discreționar este cel mai recent produs lansat de Goldring și este produsul perfect pentru investitorii, sau viitorii investitori, care au resurse financiare, însă cărora le lipsește fie timpul necesar pentru administrarea contului, fie cunoștințele necesare privind investițiile în instrumente financiare. În cazul contului administrat discreționar, Goldring efectuează operațiunile legate de administrarea portofoliului, pe baza unei strategii, dintre cele care îi sunt puse la dispoziție, pe care o stabilește împreună cu investitorul – titularul contului. De asemenea, brokerul informează periodic clientul cu privire la statusul portofoliului pe care acesta îl are.