fbpx

Eveniment organizat de

Participă la ziua investitorului ADISS 2024

ADISS este singura companie românească de inginerie specializată în domeniul epurării și tratării apei listată la Bursa de Valori București. Cu o experiență dovedită în peste 30 de ani, ADISS rezolvă orice problemă de apă și inginerie, fiind alături de clienți cu soluții complete.

 

Evenimentul ,,Ziua Investitorului ADISS” este dedicat tuturor celor interesați de noutățile de la nivelul societății și de planurile de viitor ale acesteia. Așadar, indiferent dacă ești investitor ADISS, un partener de afaceri sau doar un observator interesat, te îndemnăm să te înscrii și să ne trimiți întrebările tale prin intermediul formularului de mai jos.

Evenimentul va fi transmis LIVE pe canalele de social media ale ADISS și ale GOLDRING, în data de 11 aprilie 2024, de la ora 18:00.

Adresează o întrebare conducerii ADISS

Vrei un răspuns specific din partea reprezentanților ADISS cu privire la un subiect de interes pentru tine? Completează formularul de mai jos și întrebarea ta va ajunge la ADISS.

Vino să ne cunoaștem!

Poți participa la Ziua Investitorului exclusiv online (18:00 – 19:00) sau la sediul ADISS (17:45 – 19:30). Tot joi, 11 aprilie 2024, de la ora 19:00, ADISS va organiza și un tur al complexului tehnologic din Maramureș, Tăuții Măgherăuș, Strada 66, nr. 16. Dacă nu ai făcut-o deja, te rugăm să completezi formularul de mai sus pentru exprimarea intenției de participare.

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize de piață, articole și alte materiale pregătite de către experții Goldring.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA