fbpx

Tranzacționează DEMO

Te-ai gândit să îți deschizi un cont de tranzacționare? Vrei să investești, dar ai o reținere fiindcă nu știi cât de intuitivă este platforma de tranzacționare și îți este teamă să nu-ți pierzi banii din greșeli de utilizare ale acesteia? Goldring îți vine în ajutor și-ți oferă acces la conturi demo de tranzacționare, atât pentru Bursa de Valori București cât și pentru piețele internaționale.

 

Ce este un cont demo de tranzacționare?

Contul demo este un instrument ce simulează îndeaproape condițiile reale de piață, fără a pune în pericol capitalul real al investitorului. Utilizarea conturilor demo este recomandată (începătorilor,) pentru înțelegerea mecanismelor bursei, a instrumentelor financiare sau pentru testarea platformei de tranzacționare. După 30 de zile ar trebui să fii pregătit pentru trecerea la un cont real, dar, dacă simți că mai ai nevoie de timp, nu este nicio problemă: contul demo nu se desființează automat și te poți întoarce la el ori de câte ori crezi că ai nevoie.

BVB

Descoperă piața românească fără riscuri, tranzacționează cu bani virtuali pe Bursa de Valori București.

Crează-ți un cont în platforma Arena XT Demo și începe să tranzacționezi cu bani virtuali pe Bursa de Valori București.

 

 

Tranzacționează peste 50 de piețe din
America, Europa și Asia.

Testează simplu și rapid platforma de tranzacționare pentru piețele internaționale. Tot ce trebuie să faci este să iți descarci aplicația, selectezi opțiunea “Paper Trading”  și funcția “Try Now” pentru a accesa platforma.

*Atenție, în contul Demo, istoricul tranzacțiilor nu rămâne înregistrat. 

Deschide un cont LIVE

Bucură-te de cele mai bune oportunități de investiții!

Beneficiezi de o reducere de 30% a comisionului pentru piața românească dacă alegi să-ți deschizi un cont online!

 

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

Tranzacțiile cu instrumente financiare implică anumite riscuri specifice care pot include, dar nu se limitează la, schimbările prețurilor din piață, incertitudinea privind dividendele, randamentele și/sau profiturile, precum și variațiile cursului de schimb valutar. Pentru instrumentele financiare denominate într-o altă monedă decât cea a țării de rezidență a investitorului, randamentul poate crește sau poate scădea în funcție de schimbările valutare. De asemenea, este important de reținut că performanța anterioară nu este un indicator solid al performanței viitoare.
Goldring nu oferă servicii de investiții clienților din Afganistan, Barbados, Burkina Faso, Insulele Cayman, Republica Democrată Congo, Republica Populară Democrată Coreeană, Gibraltar, Haiti, Iran, Jamaica, Iordania, Mali, Mozambic, Myanmar, Nigeria, Panama, Filipine, Senegal, Africa de Sud, Sudanul de Sud, Siria, Tanzania, Trindad și Tobgo, Uganda, Emiratele Arabe Unite, Vanuatu și Yemen.
netopia_banner_blue-300x53-1
pictograma-1
pictograma-2

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA