fbpx

Consultanță Corporate

Te gândești…

  • … să-ti aduci afacerea pe bursă
  • … să demarezi o operațiune de piață (majorare de capital, ofertă publică de cumpărare, fuziune etc.)
  • … să îmbunătățești vizibilitatea, lichiditatea și comunicarea cu investitorii
  • … să crești gradul de conformare la principiile unei bune guvernanțe corporative și la cerințele legislative aplicabile pieței de capital?

Cu experiență de peste 25 de ani în servicii de consultanță acordată emitenților, echipa Goldring oferă consultanță și asistență integrată privind:

Intră în contact cu un specialist!

Consultanții Goldring te pot ajuta în proiectele de atragere capital, listare la  bursă și operațiuni de piață.

GOLDRING oferă servicii de consultanță și asistență privind:

GOLDRING provides advisory and intermediation services for:

Listarea pe Piața de capital

Afacere inovativă, dinamică, cu perspective excelente? Listarea la BVB poate fi soluția ideală pentru dezvoltare prin accesarea unor resurse unice de capital, parteneri strategici și vizibilitate!

Raportări către Instituțiile pieței

Orice emitent este obligat să asigure informarea investitorilor și instituțiilor pieței cu privire la evoluția companiei și orice eveniment care poate influența decizia investițională.  

Fuziuni si Achizitii/ M&A

Consolidarea și creșterea poziției pe piață poate însemna o achiziție sau fuziune prin care valoarea a două companii devine mai mare decât însumarea valorilor lor individuale.

Guvernanța Corporativă

O bună guvernanță corporativă este un pilon fundamental pentru dezvoltarea sustenabilă a afacerii tale, pentru atragere de capital de încredere și resurse financiare. Merită.

Alinierea la cerințele Legislative

Noi îți oferim asistență în familiarizarea cu cerințele legislative aplicabile, interpretarea acestora și aplicarea lor în cazul și situațiile particulare companiei tale, pentru conformare deplină.

Derularea de Operațiuni de piață

Pe piața de capital ai nevoie de un Consultant Autorizat care să intermedieze operațiunile de piață, precum majorări de capital social, oferte publice, răscumpărări, listări etc.

Plasament Privat urmat de Listare

Cu semnificativ mai puțin consum de timp și resurse față de ofertele publice, plasamentul privat vă permite să ofertați, unui număr limitat de investitori, acțiuni sau obligațiuni.

Consultanță fiscală și Audit financiar

ECOVIS România, partener GOLDRING pentru servicii integrate de Consultanță fiscală și Audit financiar. Expertiză și experiență.

Stock-Option Plan

Oferă angajațiilor și persoanelor-cheie motivație pentru a continua împreună procesul de dezvoltare al companiei

Proiecte Goldring

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social cu aport în numerar pentru Vrancart S.A.

În perioada 11.07.2023 – 24.08.2023, Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al VRANCART S.A.. Operațiunea se derulează în 2 Etape, ambele guvernate de Prospectul aprobat de către ASF prin decizia nr. 684/07.07.2023. Acțiunile rămase nesubscrise în prima etapă, se vor putea subscrie în cea de a doua etapă, în perioada 31.08.2023 – 13.09.2023, de către acționarii înregistrați la data de înregistrare, 18 mai 2023, care au subscris în prima etapă. Materialele aferente operațiunii se regăsesc mai jos:

Decizia ASF

Prospect Simplificat Vrancart

 

Deții drepturi de preferință. Cum se subscriu în prima Etapă?

Dacă ai un cont de tranzacționare deschis, subscrierea se realizează prin brokerul la care ai deschis contul de tranzacționare, conform instrucțiunilor acestuia.

 

Investitorii care nu au cont de tranzacționare deschis la un broker (acțiunile sunt evidențiate în sistemul Depozitarului Central) – pot subscrie doar prin intermediul Goldring S.A., pe baza formularului de subscriere și a documentelor suport precizate în Prospect (pg 61-64): 

Etapa 1 – Formular de subscriere majorare PF

Etapa 1 – Formular de subscriere majorare PJ

Etapa 1 – Formular de revocare majorare PF

Etapa 1 – Formular de revocare majorare PJ

 

În etapa a II-a, de ofertare a acțiunilor rămase nesubscrise, toți deținătorii de drepturi de preferință (cu sau fără cont de tranzacționare) vor putea subscrie doar prin intermediul Goldring S.A., pe baza formularului de subscriere și a documentelor suport precizate în Prospect (pg 61-64):

Etapa 2 – Formular de subscriere majorare PF

Etapa 2 – Formular de subscriere majorare PJ

Etapa 2 – Formular de revocare majorare PF

Etapa 2 – Formular de revocare majorare PJ

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social cu aport în numerar pentru Chromosome Dynamics S.A.

Goldring intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar pentru Chromosome Dynamics S.A., companie listată pe piața AeRO, simbol CHRD.

Conform Prospectului aprobat de către ASF, acțiunile noi pot fi subscrise de orice persoană care deține drepturi de preferință, pe care le-a primit în calitate de acționar Chromosome Dynamics sau pe care le va cumpăra în perioada de tranzacționare. Astfel:

În perioada 30 iunie 2023 – 6 iulie 2023: puteți achiziționa drepturi de preferință prin brokerul dumneavoastră (simbol CHRDR01). Dacă nu aveți cont de tranzacționare, puteți deschide cont aici.

Între 11 iulie și 10 august 2023 (perioada de ofertă publică): puteți cumpăra acțiuni nou emise de Chromosome Dynamics la prețul cu discount de 18,31 lei/acțiune, exercitându-vă drepturile de preferință. Nu puteți cumpăra acțiuni noi fără să dețineți drepturi de preferință. Acestea pot fi achiziționate în perioada de tranzacționare a drepturilor, 30 iunie – 6 iulie (CHRDR01).

Numărul maxim de acțiuni noi pe care le puteți subscrie este egal cu numărul de drepturi de preferință pe care le dețineți X rata de subscriere (0,3881892), rotunjind în jos, la cel mai apropiat număr întreg inferior. Dacă doriți să aflați câte acțiuni puteți cumpăra, contactați brokerul dumneavoastră sau scrieți-ne la [email protected]

Dacă rămân acțiuni nesubscrise în perioada de ofertă publică, acestea vor fi ofertate într-un plasament privat la un preț cel puțin egal cu prețul din oferta publică. Prețul și condițiile participării în plasamentul privat vor fi stabilite printr-o decizie a Administratorului Unic ulterior ofertei publice.

Dacă doriți să fiți invitat să participați în plasamentul privat, ne puteți contacta la aceeași adresă, [email protected]

De asemenea, pentru detalii sau asistență ca să puteți investi în Chromosome Dynamics S.A. cumpărând acțiuni nou emise, puteți consulta ghidul pregătit de companie sau să ne contactați la [email protected]

Decizia ASF de aprobare a Prospectului UE de creștere aferent majorării capitalului social al Chromosome Dynamics, Prospectul aprobat de ASF și formularele de subscriere și revocare pentru investitorii care nu dețin acțiuni la un broker, ci la Depozitarul Central (Secțiunea 1) sunt disponibile mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Operațiunea privind retragerea acționarilor minoritari ai Martens S.A.

Potrivit deciziei ASF nr. 543 din 25.05.2023, Goldring S.A. intermediază, în perioada următoare, operațiunea de retragere a acționarilor minoritari ai Martens S.A. urmată de delistarea societății. Operațiunea se va derula în baza Anunțului aprobat de către ASF, prețul de cumpărare a acțiunilor acționarilor minoritari fiind stabilit potrivit prevederilor legale, la valoarea de 1,63 lei/acțiune. Raportul de evaluare care fundamentează acest preț, precum și Anunțul de retragere a acționarilor minoritari aprobat de către ASF sunt publicate mai jos.

Calendarul procedurii este următorul:

– 2 iunie 2023 – suspendarea acțiunilor Martens S.A. (simbol MABE) de la tranzacționare
– 7 iunie 2023 – plata acționarilor cu dețineri în Secțiunea a II-a a Depozitarului Central (cu acțiunile deținute în conturi la brokeri)
– 29 mai – 13 iunie – acționarii cu dețineri la Depozitarul Central își exprimă opțiunea pentru încasarea sumelor cuvenite (prin transfer bancar, cu precizarea contului bancar la adresa [email protected] și dovada de cont bancar, sau prin mandat postal)
– 21 iunie – plata sumelor cuvenite către acționarii minoritari ai Martens S.A. cu dețineri în Secțiunea I a Depozitarului Central

Sumele care nu ajung la destinatari din diverse motive vor fi la dispoziția persoanelor îndreptățite la orice ghișeu al CEC Bank. Pentru clarificări, vă puteți adresa Intermediarului, la adresa [email protected], sau societății Martens S.A.,  la adresa [email protected].

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Ofertă publică de cumpărare Martens S.A.

În perioada 13.03.2023 – 24.03.2023, Goldring S.A. SSIF intermediază Oferta Publică de Cumpărare pentru acțiunile emise de Martens S.A., Galați, inițiată de ofertantul Bockhold NV și aprobată prin decizia ASF nr. 198/01.03.2023. Prețul de vânzare este de 1,63 lei / acțiune, iar subscrierea în Ofertă se face cu respectarea prevederilor Documentului de Ofertă. Materialele aferente Ofertei se regăsesc mai jos:

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social 2Performant Network S.A.

Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al 2Performant Network S.A. – simbol 2P. Drepturile de preferință nu sunt tranzacționabile. Perioada de exercitare a drepturilor de preferință este între 07.02.2023 – 09.03.2023, iar acțiunile care nu vor fi subscrise în prima etapă vor fi folosite, în număr de până la 466.973 acțiuni, pentru compensarea creanțelor certe, lichide și exigibile ale beneficiarilor programului Stock Option Plan, de la nivelul Societății, aprobat prin hotărârea nr. 4/23.04.2021 a Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor Societății.
Materialele aferente se regăsesc mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social Vitimas S.A. Tecuci

În perioada 26.01.2023 – 28.03.2023, Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al Vitimas S.A. Tecuci – simbol VITK. Operațiunea se derulează în două etape, ambele guvernate de Prospectul aprobat de către ASF prin decizia 45/17.01.2023, cu tranzacționarea drepturilor de preferință. Perioada de tranzacționare a drepturilor de preferință este între 26 ianuarie – 1 februarie 2023, perioada de exercitare a drepturilor, 6 februarie – 8 martie 2023, iar etapa a II-a a majorării, în care se vor subscrie, de către acționarii înregistrați la data de înregistrare 10.11.2022, care au subscris în prima etapă, acțiunile rămase nesubscrise în prima etapă, 15 martie – 28 martie 2023.
Materialele aferente se regăsesc mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social BITTNET SYSTEMS S.A.

Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al BITTNET SYSTEMS S.A.. Perioada de tranzacționare a drepturilor de preferință este între 18 – 25 ianuarie 2023, Perioada de exercitare a drepturilor, 30 ianuarie 2023 –  01 martie 2023, iar Etapa a II-a a majorării, în care se vor subscrie acțiunile rămase nesubscrise în perioada de ofertă publică, este  06.03.2023 – 10.03.2023, cu posibilitatea închiderii anticipate a plasamentului privat aferent. Materialele aferente operațiunii se regăsesc mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social ROMCAB S.A.

Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al ROMCAB S.A.. Perioada de tranzacționare a drepturilor de preferință este între 25 – 29 noiembrie 2022, perioada de exercitare a drepturilor este 6 decembrie 2022 –  5 ianuarie 2023, iar etapa a II-a a majorării, în care se vor susbcrie acțiunile rămase nesubscrise în perioada de ofertă publică, este  10.01.2023-16.01.2023, cu posibilitatea închiderii anticipate a plasamentului privat aferent. Materialele aferente operațiunii se regăsesc mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social Electroconstrucția Elco Alba Iulia (EEAI)

În perioada 01.08.2022 – 31.08.2022, Electroconstrucția Elco Alba Iulia S.A – simbol EEAI derulează operațiunea de majorare de capital social cu aport în numerar și acordarea de drepturi de preferință acționarilor îndreptățiți, respectiv, acționarilor înregistrați în Registrul Acționarilor la data de înregistrare, 17.05.2022.

Drepturile de preferință nu sunt tranzacționabile, iar acțiunile rămase nesubscrise în etapa de exercitare a drepturilor vor fi oferite într-un plasament privat în condițiile hotărâte prin decizia Administratorului Unic.

Pentru acționarii care au acțiuni EEAI  în secțiunea I a Depozitarului Central, subscrierea se va face conform prevederilor Prospectului, prin completarea și transmiterea către Intermediar, GOLDRING S.A., SSIF, a Formularului de subscriere și documentelor însoțitoare. Prospectul de ofertă aprobat de către ASF, formularele de subscriere și revocare sunt disponibile mai jos.Pentru acționarii cu dețineri la un broker (Secțiunea a II-a a Depozitarului Central), subscrierea se va face conform procedurilor interne ale brokerului respectiv.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Ofertă Publică de Cumpărare pentru acțiunile PREBET S.A. Aiud

Goldring S.A. intermediază Oferta Publică de Cumpărare pentru acțiunile PREBET S.A. Aiud în perioada 27.07.2022 – 09.08.2022. Materialele aferente operațiunii se regăsesc mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Ofertă Publică de Preluare Obligatorie pentru acțiunile PREBET S.A. Aiud

Goldring S.A. intermediază Oferta Publică de Preluare Obligatorie pentru acțiunile PREBET S.A. Aiud, în conformitate cu Documentul de Ofertă aprobat de către ASF. Aceasta se adresează numai acționarilor PREBET S.A., derulându-se în perioada 18.05.2022 – 31.05.2022 și poate fi prelungită în conformitate cu procedurile stipulate la secțiunea „Modificarea ofertei”. Oferta publică de preluare obligatorie are ca obiect achiziționarea unui pachet de până la 17.499.682 acțiuni nominative, dematerializate, oferite de PREBET S.A. Aiud, care nu se află în posesia Ofertanților, reprezentând 38,4161% din capitalul social al Emitentului. Materialele aferente operațiunii se regăsesc mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social IPROEB S.A.

În perioada 20.04.2022 – 03.07.2022, Iproeb S.A – simbol IPRU derulează operațiunea de majorare de capital social într-o singură etapă și fără tranzacționarea de drepturi de preferință. Pentru acționarii Iproeb S.A. îndreptățiți să participe la majorare, care au acțiuni IPRU în secțiunea I a Depozitarului Central, subscrierea se va face conform prevederilor Prospectului, prin completarea și transmiterea către Intermediar, GOLDRING S.A., SSIF, a Formularului de subscriere și documentelor însoțitoare. Prospectul de ofertă aprobat de către ASF, formularele de subscriere și revocare sunt disponibile mai jos.Pentru acționarii cu dețineri la un broker (Secțiunea a II-a a Depozitarului Central), subscrierea se va face conform procedurilor interne ale brokerului respectiv.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social ASCENDIA S.A.

Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al ASCENDIA S.A.. Perioada de tranzacționare a drepturilor de preferință este între 07 – 20 decembrie 2021, Perioada de exercitare a drepturilor, 27 decembrie 2021 –  26.01.2022, iar Etapa a II-a a majorării, în care se vor susbcrie acțiunile rămase nesubscrise în perioada de ofertă publică, este 09  – 22 februarie 2022, cu posibilitatea închiderii anticipate a plasamentului privat aferent. Materialele aferente operațiunii se regăsesc mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social Aldani Master Capital S.A.

În perioada 23.03.2022 – 22.04.2022, Aldani Master Capital S.A – simbol AGQR, după denumirea anterioară a societății, Agromec Râmnicu Vâlcea – derulează operațiunea de majorare de capital social într-o singură etapă și fără tranzacționarea de drepturi de preferință. 

Pentru acționarii Aldani Master Capital S.A. îndreptățiți să participe la majorare, care au acțiuni AGQR în secțiunea I a Depozitarului Central, subscrierea se va face conform prevederilor Prospectului, prin completarea și transmiterea către Intermediar, GOLDRING S.A., SSIF, a Formularului de subscriere și documentelor însoțitoare. Prospectul de ofertă aprobat de către ASF, formularele de subscriere și revocare sunt disponibile mai jos.

Pentru acționarii cu dețineri la un broker (Secțiunea a II-a a Depozitarului Central), subscrierea se va face conform procedurilor interne ale brokerului respectiv.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social cu aport în numerar iHunt Technology Import Export S.A.

Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al iHunt Technology Import Export S.A.. Perioada de tranzacționare a drepturilor de preferință este între 23 – 29 noiembrie 2021, Perioada de exercitare a drepturilor, 06 ianuarie – 05 februarie 2022, iar Etapa a II-a a majorării, în care se vor susbcrie acțiunile rămase nesubscrise în perioada de ofertă publică, este 10 – 14 februarie 2022, cu posibilitatea închiderii anticipate a plasamentului privat aferent. Materialele aferente operațiunii se regăsesc mai jos

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social Vrancart S.A.

În perioada 23.11.2021 – 23.12.2021, Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al VRANCART S.A.. Operațiunea se derulează în 2 Etape, ambele guvernate de Prospectul aprobat de către ASF prin decizia nr. 1457/17.11.2021. Acțiunile rămase nesubscrise în prima etapă, se vor putea susbcrie în cea de a doua etapă, în perioada 30.12.2021 – 12.01.2022, de către acționarii înregistrați la data de înregistrare 18 mai 2021 care au subscris în prima etapă și și-au exprimat intenția de a subscrie și în etapa a II-a.

Pentru subscrierea în ofertă a acționarilor cu dețineri în Secțiunea 2 a Depozitarului Central, intermediarul prin care se subscrie va semna angajamentul de respectare a termenilor și condițiilor ofertei, anterior susbcrierii. Prospectul simplificat de ofertă aferent operațiunii, decizia ASF de aprobare a Prospectului, formularul de angajament și formularele de subscriere și retragere a subscrierii în fiecare dintre cele două etape sunt disponibile mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Ofertă Publică de Preluare Obligatorie ROMCAB S.A.

În perioada 17.11.2021 – 02.12.2021, Goldring intermediază oferta publică de preluare obligatorie a Romcab SA

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social SAFETECH INNOVATIONS

În perioada 06 decembrie 2021 – 05 ianuarie 2022, Goldring S.A. intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al Safetech Innovations S.A.. Perioada de tranzacționare a drepturilor de preferință este între 12 – 25 noiembrie 2021, iar Etapa a II-a a majorării, în care se vor susbcrie acțiunile rămase nesubscrise în perioada de ofertă publică, este 19 ianuarie – 02 februarie 2022, cu posibilitatea închiderii anticipate a plasamentului privat aferent. Materialele aferente operațiunii se regăsesc mai jos.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare a capitalului social cu conversie de creanțe și aport în numerar AGEA MARTENS S.A.

În perioada 03.11.2021 – 03.12.2021. Goldring SA intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al Martens S.A.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social Magazin Universal Maramureș S.A.

În perioada 03.08.2021 – 16.08.2021 Goldring SA intermediază operațiunea de majorare a capitalului social cu aport în numerar al Magazin Universal Maramureș S.A.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Ofertă Publică de Preluare Romcab

În perioada 22.07.2021 – 04.08.2021 Goldring SA intermediază Oferta Publica de Preluare obligatorie a societății ROMCAB SA, inițiată de SADALBARI SRL.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Ofertă Publică de Cumpărare FOJE

În perioada 07.07.2021 – 20.07.2021 Goldring SA intermediază Oferta Publica de Cumpărare de acțiuni emise de societatea Foraj Sonde S.A. Videle

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social Norofert

Goldring SA SSIF intermediază oferta aferentă majorării capitalului social prin aport în numerar Norofert S.A.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social 2Performant

Goldring SA SSIF intermediază oferta aferentă majorării capitalului social prin aport în numerar, 2Performant Network S.A.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Admitere tranzacționare obligațiuni OMRO IFN S.A.

Începând de Joi, 23 aprilie, investitorii pot tranzacționa obligațiuni corporative emise de OMRO IFN S.A. Denominate în euro și ofertate, la emisiune, exclusiv investitorilor profesionali, cu o dobândă anuală de 7,5%, cupon plătibil semestrial și valoare nominală de 200eur.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Listare obligațiuni ATPR23

Marti, 5 mai 2020, obligațiunile corporative emise de ARTPRINT S.A. și ofertate de GOLDRING în plasament privat, vor intra la tranzacționare cu simbolul ATPR23. Valoare nominală 100 lei, cupon 9% pe an plătibil semestrial, scandeță în 2023 și rambursabile anticipat.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social VESY

Goldring SA SSIF intermediaza oferta aferenta majorarii capitalului social Vesy prin conversie de datorii certe, lichide si exigibile si prin aport in numerar in perioada 23.01.2020-06.03.2020

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Listare Norofert S.A. în cadrul SMT

Începând cu data de 3 Martie, începe tranzacționarea acțiunilor NOROFERT S.A. (simbol NRF) pe Sistemul multilaternal de Tranzacționare al BVB. Pentru mai multe detalii, consultați Memorandumul de admitere la tranzacționare NRF.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Listare tehnică iHunt

Începând cu data de 9 iulie, începe tranzacționarea acțiunilor IHUNT TECHNOLOGY (simbol HUNT) pe Sistemul Alternativ de Tranzacționare al BVB. Pentru mai multe detalii, consultați Memorandumul de admitere la tranzacționare .

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Oferta majorare capital social prin aport in numerar FOJE

Goldring SA SSIF intermediaza oferta aferenta majorarii capitalului social prin aport in numerar FORAJ SONDE S.A. VIDELE

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Oferta publică inițială secundară de vânzare AAGES

In perioada 08.06.2017 – 21.06.2017 SC Goldring SA intermediaza Oferta Publica Initiala Secundara de vanzare a actiunilor AAGES S.A.

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Oferta Publica de Cumparare MAMA

In perioada 23.05.2017 – 05.07.2017 SC Goldring SA intermediaza Oferta Publica de Cumparare de actiuni emise de Societatea Magazin Universal Maramures S.A. Baia Mare

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Ofera de vanzare TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE SA

Goldring SA SSIF intermediaza oferta publica initiala secundara de vanzare de actiuni emise de TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE SA

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social BITTNET SYSTEMS SA

Goldring SA SSIF intermediaza majorarea de capital social cu aport in numerar pentru BITTNET SYSTEMS S.A

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Oferta Publica de Cumparare Foraj Sonde S.A

In perioada 27.09.2018 – 10.10.2018 SC Goldring SA intermediaza oferta publica de cumparare a actiunilor emise de FORAJ SONDE SA VIDELE initiata de catre FORAJ SONDE SA VIDELE

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social Transcom SA Sibiu

Goldring SA SSIF intermediaza majorarea de capital social pentru TRANSCOM S.A

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Retragere actionari minoritari INAR S.A.

Prin decizia ASF nr.1153/25.09.2018 s-a aprobat operatiunea de retragere a Actionarilor Minoritari din cadrul societatii INAR S.A. initiata de MAGIC INVEST S.R.L

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

O.P.C. de actiuni emise de societatea INAR SA

Goldring SA SSIF intermediaza Oferta Publică de Cumpărare de acțiuni emise de societatea INAR S.A

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

O.P.C. de actiuni emise de TRANSILVANIA COM SA

Goldring SA SSIF intermediaza Oferta Publica de Cumparare de actiuni emise de societatea TRANSILVANIA COM S.A. Medias

investiții Goldring la bursă în acțiuni
GOLDRING

Majorare capital social RETZ SA

Goldring SA SSIF intermediaza majorarea de capital social cu aport in numerar pentru RETEZAT SA SIBIU

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

Tranzacțiile cu instrumente financiare implică anumite riscuri specifice care pot include, dar nu se limitează la, schimbările prețurilor din piață, incertitudinea privind dividendele, randamentele și/sau profiturile, precum și variațiile cursului de schimb valutar. Pentru instrumentele financiare denominate într-o altă monedă decât cea a țării de rezidență a investitorului, randamentul poate crește sau poate scădea în funcție de schimbările valutare. De asemenea, este important de reținut că performanța anterioară nu este un indicator solid al performanței viitoare.
Goldring nu oferă servicii de investiții clienților din Afganistan, Barbados, Burkina Faso, Insulele Cayman, Republica Democrată Congo, Republica Populară Democrată Coreeană, Gibraltar, Haiti, Iran, Jamaica, Iordania, Mali, Mozambic, Myanmar, Nigeria, Panama, Filipine, Senegal, Africa de Sud, Sudanul de Sud, Siria, Tanzania, Trindad și Tobgo, Uganda, Emiratele Arabe Unite, Vanuatu și Yemen.
SSIF GOLDRING SA