fbpx

Finanțare prin piața de capital

Listează-ți afacerea la Bursa de Valori București

Obține mai mult decât finanțare la BVB!

Alături de echipa Goldring, te vei bucura de un partener de cursă lungă, pregătit cu soluții alternative strategice și tactice adaptate exact pentru nevoia ta actuală de capital, dar și pentru un parcurs de succes la bursă, după listare. Suntem bucuroși să îți punem la dispoziție expertiza, experiența și rețeaua profesională pe care le-am construit într-un sfert de secol!

Finanțare prin acțiuni

Înainte de listare, la listare și oricând după listare, poți atrage capitalul necesar dezvoltării afacerii prin emisiune de acțiuni noi și vânzarea lor către investitorii.

Calitatea de emitent la Bursa de Valori București oferă finanțare rapidă cu efort redus, crește vizibilitatea brandului, statutul companiei și deschide oportunități de intrare pe noi piețe

Finanțare prin obligațiuni

Prin piața de capital, poți să atragi finanțare pentru afacere printr-un împrumut de capital sub forma emisiunii de obligațiuni pe care  investitorii le cumpără în schimbul unei dobânzi, fără ca tu să cedezi din controlul asupra firmei.

Rambursarea capitalului se poate face integral la scadență, iar obligațiunile vor fi tranzacționabile pe piața de capital.

Strategii și etape de listare la Bursa de Valori București

Bursa de Valori București facilitează fluxul de bani între investitori și afacerile de succes care caută finanțare nebancară. Pe lângă accesul la capital, o companie listată are parte de numeroase beneficii.

0
Listări de acțiuni și obligațiuni
0
Operațiuni de piață
0
Plasamente private

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA