fbpx

Burse Internaționale

burse internationale Goldring

Investește inteligent pe piețele internaționale la costuri reduse!

Profită de accesul la o gamă variată de oportunități de investiții în acțiuni, opțiuni, futures, valute, obligațiuni și multe altele, din peste 150 de piețe din lume prin platforme sigure de tranzacționare pentru fiecare dispozitiv pentru a-ți crea un portofoliu diversificat, potrivit nevoilor tale.

 

Deschide-ți acum un cont de investiții la Goldring și pune banii să muncească pentru tine!

burse internaționale

EDUCAȚIE
FINANCIARĂ

burse internaționale

EXCHANGE
TRADED FUNDS

burse internaționale

ANALIZE
GRATUITE

burse internaționale

ACȚIUNI
FRACȚIONALE

burse internaționale

PLATFORMĂ
PERSONALIZABILĂ

Analize Tehnice

analize tehnice Goldring

Lucrăm constant pentru a-ți oferi cele mai recente analize și tendințe ale pieței, ca tu să poți lua decizii corecte, bazate pe indicatori tehnici prezentați la zi, dar și pe baza trendurilor pe care le urmărim constant pentru tine. Urmărește rubrica noastră de analize tehnice și alege să investești inteligent, cu ajutorul datelor și informațiilor prezentate.

Uber Technologies
Intuitive Surgical
TG Therapeutics

CFD-urile sunt instrumente complexe și au un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. Între 74-89% din conturile investitorilor de retail pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri. Ar trebui să luați în considerare dacă înțelegeți modul în care funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

SSIF GOLDRING SA