fbpx

E-BOOKS

E-Book-ul Traderului Începător

Investiția în acțiuni listate la bursă este o activitate complexă. Iar o activitate complexă necesită efort pentru a produce rezultate pozitive. Desigur, mecanismul investiției în sine nu este complicat: deschiderea unui cont de investiții și lansarea unor ordine de cumpărare de acțiuni sunt proceduri simple. Oricine poate învăța mecanismele bursei după câteva luni de antrenament.

Manual Analiză Acțiuni

FREE DOWNLOAD

Send download link to:

Confirm că am citit și sunt de acord cu Politica de confidențialitate.

Îmi dau consimțământul de a primi informații comerciale prin mijloace electronice de comunicare (inclusiv telefonic sau prin sisteme automate de apelare).

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site,

de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru

niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
SSIF GOLDRING SA