fbpx

E-BOOKS

E-Bookul Traderului Începător

Investiția în acțiuni listate la bursă este o activitate complexă, iar o activitate complexă necesită efort pentru a produce rezultate pozitive. Desigur, mecanismul investiției în sine nu este complicat: deschiderea unui cont de investiții și lansarea unor ordine de cumpărare de acțiuni sunt proceduri simple. Oricine poate învăța mecanismele bursei după câteva luni de antrenament.

Manual Analiză Acțiuni

Descarcă Gratuit

Send download link to:

Sunt de acord cu politica de procesare a datelor și abonarea la Newsletterul Goldring. Vă puteți dezabona oricând.

Ghidul instrumentelor financiare

Piața de capital este locul unde se tranzacționează instrumente financiare. Acestea se împart în acțiuni, obligațiuni, unități de fond, certificate și instrumente derivate. Pentru a înțelege cum funcționează piața de capital trebuie să înțelegi, mai întâi, ce sunt și ce presupun instrumentele financiare.

Ghidul instrumentelor financiare

Ghidul instrumentelor financiare
Descarcă Gratuit

Send download link to:

Sunt de acord cu politica de procesare a datelor și abonarea la Newsletterul Goldring. Vă puteți dezabona oricând.

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site,

de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru

niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

Tranzacțiile cu instrumente financiare implică anumite riscuri specifice care pot include, dar nu se limitează la, schimbările prețurilor din piață, incertitudinea privind dividendele, randamentele și/sau profiturile, precum și variațiile cursului de schimb valutar. Pentru instrumentele financiare denominate într-o altă monedă decât cea a țării de rezidență a investitorului, randamentul poate crește sau poate scădea în funcție de schimbările valutare. De asemenea, este important de reținut că performanța anterioară nu este un indicator solid al performanței viitoare.
Goldring nu oferă servicii de investiții clienților din Afganistan, Barbados, Burkina Faso, Insulele Cayman, Republica Democrată Congo, Republica Populară Democrată Coreeană, Gibraltar, Haiti, Iran, Jamaica, Iordania, Mali, Mozambic, Myanmar, Nigeria, Panama, Filipine, Senegal, Africa de Sud, Sudanul de Sud, Siria, Tanzania, Trindad și Tobgo, Uganda, Emiratele Arabe Unite, Vanuatu și Yemen.
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
SSIF GOLDRING SA