fbpx

Cont Administrat Discreționar

Investițiile inteligente necesită timp și cercetare continuă. Cu ajutorul contului administrat discreționar, simplificăm investițiile pentru tine, gestionându-ți portofoliul și căutând mereu noi oportunități.

cont discreționar Goldring

Ce este administrarea discreționară a portofoliului?

Portofoliul administrat discreționar este gestionat profesionist, după strategii calibrate împreună cu parteneri experți internaționali și potrivite profilului tău de investitor. Noi ne ocupăm de toate operațiunile legate de administrarea portofoliului, pe baza strategiei pe care o alegem împreună și te informăm periodic cu privire la statusul portofoliului și la performanța acestuia.

+40 265 269 195

Strategii administrate de Goldring

Grila de comisioane

Alege contul administrat discreționar!

Ce urmează? După ce parcurgi etapele de deschidere de cont la Goldring, identificăm împreună profilul investițional, selectăm strategia cea mai potrivită pentru tine și începem să investim.

+40 265 269 195

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

Tranzacțiile cu instrumente financiare implică anumite riscuri specifice care pot include, dar nu se limitează la, schimbările prețurilor din piață, incertitudinea privind dividendele, randamentele și/sau profiturile, precum și variațiile cursului de schimb valutar. Pentru instrumentele financiare denominate într-o altă monedă decât cea a țării de rezidență a investitorului, randamentul poate crește sau poate scădea în funcție de schimbările valutare. De asemenea, este important de reținut că performanța anterioară nu este un indicator solid al performanței viitoare.
Goldring nu oferă servicii de investiții clienților din Afganistan, Barbados, Burkina Faso, Insulele Cayman, Republica Democrată Congo, Republica Populară Democrată Coreeană, Gibraltar, Haiti, Iran, Jamaica, Iordania, Mali, Mozambic, Myanmar, Nigeria, Panama, Filipine, Senegal, Africa de Sud, Sudanul de Sud, Siria, Tanzania, Trindad și Tobgo, Uganda, Emiratele Arabe Unite, Vanuatu și Yemen.
netopia_banner_blue-300x53-1
pictograma-1
pictograma-2

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletter și intră în tragerea la sorți pentru a câștiga una din cele 10 cărți pe care le oferim. „Analiza tehnică și managementul de portofoliu”, scrisă de analistul tehnic Dan Turmacu.

Regulament Giveaway


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA