fbpx
Hidro 1

Pregătește-te de cel mai așteptat eveniment al anului de la Bursa de Valori București. Listarea Hidroelectrica se află în linie dreaptă, iar tu vei putea participa în ofertă alături de Goldring!

Deschide-ți cont fără sumă minimă și fii pregătit pentru IPO-ul Hidroelectrica!

Webinar Listarea Hidroelectrica: Curiozități și perspective

Antonio Oroian, broker în cadrul Goldring, și Rareș Mihăilă, fondator investestelebursa.ro, discută despre cea mai așteptată listare din ultimul deceniu la Bursa de Valori București, și, totodată, cea mai mare listare de anul acesta din Europa.

Hidroelectrica

Despre Hidroelectrica

Hidroelectrica s-a aflat pe poziția a doua în ZF Top 100 Cele mai valoroase Companii 2021, ediția a 16-a, sub UiPath și deasupra companiei OMV Petrom.

Conform ultimei evaluări, IPO-ul Hidroelectrica ar putea fi de cel puțin 4 ori mai mare comparativ cu IPO-ul Electrica din 2014.

Potrivit ultimei evaluări, valoarea de piață a companiei ar putea fi de peste 1,8 ori mai mare decât capitalizarea de piață a OMV Petrom.

Hidroelectrica – cel mai mare IPO de la BVB

Hidroelectrica este considerată pe bună dreptate „perla” energiei românești, nu numai datorită faptului că este cel mai mare producător de energie electrică local. Listarea Hidroelectrica a fost intens discutată în ultimii ani, iar anul acesta, după o perioadă lungă de așteptare, acțiunile Hidroelectrica urmează să fie tranzacționate. 

Citește mai multe…

Hidroelectrica

Investește Informat

Nu uita că informația este cheia investițiilor inteligente. Nu ezita să ne contactezi pentru orice informație sau asistență necesară!

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

SSIF GOLDRING SA