fbpx
Hidro 1

Listarea Hidroelectrica

Hidroelectrica - Analiză financiară. Cel mai mare IPO din Europa de până acum, în 2023

Când vorbim despre Hidroelectrica vorbim despre cel mai mare producător de energie electrică din România, sector care s-a confruntat cu o volatilitate intensă odată cu debutul războiului din țara vecină. Descoperă datele financiare ale companiei, politica de dividende și perspectivele acesteia. 

Hidroelectrica
Hidroelectrica

Hidroelectrica - 5 calcule importante

În cadrul celei mai recente analize de pe blogul GOLDRING, prezentăm cinci calcule esențiale cu privire la Hidroelectrica, cuprinzând detalii importante despre evaluarea acesteia în raport cu alți emitenți listați pe piețele internaționale și potențialele dividende pe care le-ar putea distribui atât Hidroelectrica, cât și Fondul Proprietatea.

Despre Hidroelectrica

Hidroelectrica s-a aflat pe poziția a doua în ZF Top 100 Cele mai valoroase Companii 2021, ediția a 16-a, sub UiPath și deasupra companiei OMV Petrom.

Conform ultimei evaluări, IPO-ul Hidroelectrica ar putea fi de cel puțin 4 ori mai mare comparativ cu IPO-ul Electrica din 2014.

Potrivit ultimei evaluări, valoarea de piață a companiei ar putea fi de peste 1,8 ori mai mare decât capitalizarea de piață a OMV Petrom.

Webinar Listarea Hidroelectrica: Curiozități și perspective

Antonio Oroian, broker în cadrul Goldring, și Rareș Mihăilă, fondator investestelebursa.ro, discută despre cea mai așteptată listare din ultimul deceniu la Bursa de Valori București, și, totodată, cea mai mare listare de anul acesta din Europa.

Investește Informat

Nu uita că informația este cheia investițiilor inteligente.  Nu ezita să ne contactezi pentru orice informație sau asistență necesară!

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

Tranzacțiile cu instrumente financiare implică anumite riscuri specifice care pot include, dar nu se limitează la, schimbările prețurilor din piață, incertitudinea privind dividendele, randamentele și/sau profiturile, precum și variațiile cursului de schimb valutar. Pentru instrumentele financiare denominate într-o altă monedă decât cea a țării de rezidență a investitorului, randamentul poate crește sau poate scădea în funcție de schimbările valutare. De asemenea, este important de reținut că performanța anterioară nu este un indicator solid al performanței viitoare.
Goldring nu oferă servicii de investiții clienților din Afganistan, Barbados, Burkina Faso, Insulele Cayman, Republica Democrată Congo, Republica Populară Democrată Coreeană, Gibraltar, Haiti, Iran, Jamaica, Iordania, Mali, Mozambic, Myanmar, Nigeria, Panama, Filipine, Senegal, Africa de Sud, Sudanul de Sud, Siria, Tanzania, Trindad și Tobgo, Uganda, Emiratele Arabe Unite, Vanuatu și Yemen.
netopia_banner_blue-300x53-1
pictograma-1
pictograma-2

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize de piață, articole și alte materiale pregătite de către experții Goldring.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA