fbpx

Ofertă Publică de Obligațiuni Life Is Hard 10%

Subscrie în oferta LIH28 prin Goldring, cu ZERO comision

Life Is Hard - informații despre ofertă​

Valoarea ofertei

10 mil. lei (100.000 obligațiuni, valoare nominală de 100 lei)

Dobândă

10% anual, plată trimestrială

 

Maturitate

 4 ani (2028)

Răscumpărabile anticipat

la inițiativa exclusiv a emitentului

 

Scopul ofertei

Emisiunea de obligațiuni va finanța planul de construcție a unui parteneriat strategic.

Prag de succes

50.000 obligațiuni

Prețul de emisiune: cel mai mare preț la care se va subscrie cel puțin numărul de obligațiuni stabilit ca prag de succes. Diferența dintre prețul de subscriere și cel de emisiune și contravaloarea subscrierilor nevalidate se returnează în cel mult 5 zile lucrătoare de la închiderea ofertei, mai puțin comisioanele bancare și ale instituțiilor pieței de capital.

Metoda de alocare: în caz de suprasubscriere – integral pentru subscrierile la preț mai mare decât prețul de ofertă, pro-rata pentru subscrierile la prețul de ofertă (indicele de alocare se va publica în raportul curent în ziua de închidere a ofertei).

Cum subscriu în ofertă?

Poți plasa ordin de cumpărare fie din ArenaXT, fie din aplicațiile Goldring sau Goldring Trade. În plus, poți subscrie în Ofertă prin formular de subscriere, însoțit de documentația aferentă, pe care le poți trimite la sediul central Goldring. Documentele aferente ofertei se află pe pagina de Consultanță.

Life Is Hard

În cei 19 ani de prezență continuă pe piață, compania a avut calitatea de furnizor pentru mai mult de 17.000 de organizații-client, preponderent IMM-uri, pentru care au dezvoltat soluții integrate de digitalizare.

Life is hard

Investește informat!

Nu uita că informația este cheia investițiilor inteligente. Citește cu atenție prospectul ofertei înainte de a subscrie. Nu ezita să ne contactezi pentru orice informație sau asistență necesară!

Newsletter Goldring​ Abonează-te la Trendul Zilei și fii în contact cu tot ceea ce contează.

Tranzacțiile cu instrumente financiare implică anumite riscuri specifice care pot include, dar nu se limitează la, schimbările prețurilor din piață, incertitudinea privind dividendele, randamentele și/sau profiturile, precum și variațiile cursului de schimb valutar. Pentru instrumentele financiare denominate într-o altă monedă decât cea a țării de rezidență a investitorului, randamentul poate crește sau poate scădea în funcție de schimbările valutare. De asemenea, este important de reținut că performanța anterioară nu este un indicator solid al performanței viitoare.
Goldring nu oferă servicii de investiții clienților din Afganistan, Barbados, Burkina Faso, Insulele Cayman, Republica Democrată Congo, Republica Populară Democrată Coreeană, Gibraltar, Haiti, Iran, Jamaica, Iordania, Mali, Mozambic, Myanmar, Nigeria, Panama, Filipine, Senegal, Africa de Sud, Sudanul de Sud, Siria, Tanzania, Trindad și Tobgo, Uganda, Emiratele Arabe Unite, Vanuatu și Yemen.
netopia_banner_blue-300x53-1
pictograma-1
pictograma-2

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize de piață, articole și alte materiale pregătite de către experții Goldring.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA