fbpx

GOLDRING SA


ZG

Zillow Group Inc.
  01.09.2020
PozițieStop LossTarget price
LONG73$90$-94$

LONG 01.09.2020

Zillow Group Inc. este o companie americană care deține cea mai mare platformă online din domeniul imobiliar având o bază de date cu mai mult de 110 milioane de locuințe din SUA, incluzând case de vânzare, case de închiriat și case care nu se află în prezent pe piață.

Compania a raportat rezultatele financiare pe T2 din 2020, peste așteptările analiștilor. Veniturile au fost de 768,4 milioane de dolari, în creștere cu 28% față de veniturile din T2 2019. Pierderea netă pe acțiune a fost de 0,41$ față de estimările de 0,61$, în creștere față de pierderea netă de 0,35$ pe T2 din 2019.
Zillow Group este listată pe NASDAQ, sub simbolurile bursiere ZG – acțiuni clasa A și Z – acțiuni clasa C, fără drept de vot. Graficul săptămânal al ZG arată o creștere a prețului, de la minimul din martie și până în prezent, de aproximativ 366%. Iar la sfârșitul lui iul. 2020, prețul acțiunii a spart definitiv un nivel de rezistență constituit din maximele din iun. 2018, feb., iun.& iul. 2020 (linia violet).

 

Perspectivă pe termen mediu

Începând cu mijlocul lunii mar. 2020, prețul a crescut de la un nivel de suport situat sub norul Ichimoku, iar la sfârșitul lui apr. 2020 a trecut deasupra norului. Semnalul este convingător, cum norul deplasat înainte este colorat în verde. Prețurile se află într-un raliu deasupra norului Ichimoku, ceea ce este ”bullish”.

Indicatorul ROC – Rate of Change ce prezintă modificarea procentuală a prețurilor este pozitiv. Linia indicatorului a avut o mișcare ascendentă de la minimul din mar. 2020 până la maximul de la începutul lui iun. 2020, când a ajuns la un nivel foarte „supra-cumpărat” (peste nivelul 80). După aceea, linia ROC s-a corectat spre nivelul „supra-cumpărat” (nivelul 40). Dacă linia ROC se va mișca în zona „supra-cumpărată” (peste nivelul 40), acest lucru va indica o menținere a presiunii la cumpărare.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence a generat ultimul semnal de cumpărare în luna mai 2020, cum s-a intersectat și a trecut deasupra semnalului său (linia roșie), aproape de nivelul zero. Linia indicatorului are o mișcare ascendentă de la minimul de la sfârșitul lui mar. 2020 spre un nivel foarte „supra-cumpărat” (nivelul 10), acest lucru indicând o presiune la cumpărare.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Zillow are o traiectorie ascendentă după căderea din feb.-mar. 2020. Investitorii ar putea privi orice corecție a prețurilor acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

 

PozițieStop LossTarget price
LONG73$90$-94$

LONG 01.09.2020

Perspectivă pe termen scurt

Graficul zilnic al Zillow prezintă o traiectorie ascendentă a prețului începând cu mijlocul lunii mar. 2020. Acțiunile s-au redresat în forma literei V din a doua parte a lunii mar. 2020. Prețurile respectă o linie de trend ascendent (linia verde) trasată pe grafic de la minimul din mar. 2020 și se tranzacționează deasupra mediilor mobile de 50 și 200 zile, ceea ce este ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Zillow este reflectată în raportul puterii relative RS cu indicele Russell 1000. Linia RS are un trend ascendent de la minimul din mar. 2020 și a spart în aug. 2020 linia de rezistență constituită din maximele din iun. 2018 (linia roșie), confirmând trendul ascendent al prețului acțiunii. Dacă prețul își va continua mișcarea ascendentă, atunci linia RS ar trebui să atingă noi maxime de asemenea.

Sistemul de indicatori DMI – Directional Movement Index a susținut creșterea prețului acțiunii Zillow. Indicatorii direcționali au trimis un semnal încă din a doua parte a lunii apr. 2020, ce arată o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Linia ADX (linia albastră) ne spune dacă prețul acțiunii se confruntă cu un trend puternic (peste valoarea de 25). Trendul este acum unul foarte puternic, cum linia ADX are o mișcare ascendentă și este aproape să atingă pragul de avertizare de 50, unde de obicei trendul pierde din intensitate.

 

Concluzie finală:

Pe termen scurt și mediu este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent și atingerea unor noi maxime istorice.

Se recomandă ca investitorii să cumpere această acțiune numai dacă prețurile acțiunii se vor menține și tranzacționa peste nivelul de 85$.

 

Analiză scrisă de

Dan Turmacu, CFTe

Senior Analist Tehnic, Piețe Financiare

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA