fbpx

GOLDRING SA


COMM

CommScope Holding Company, Inc
  28.06.2021

CommScope Holding Company, Inc. este o companie americană cu sediul în Hickory, NC care furnizează soluții de infrastructură pentru rețelele de comunicații. Aceasta funcționează prin următoarele segmente de afaceri: Broadband, Home, Outdoor Wireless Networks (OWN) și Venue and Campus Networks (VCN).

Compania a raportat rezultatele financiare aferente primului trimestru din 2021 peste așteptările analiștilor, cu un profit net pe acțiune de 0,36$ (estimările fiind de 0,29$), în creștere cu 200% față de anul precedent. Firma nu distribuie dividende către acționari.

Acțiunea CommScope este listată pe NASDAQ, sub simbolul bursier COMM. Compania are în prezent o capitalizare de piață de circa 4,2 miliarde de dolari, iar prețul acțiunii a crescut de la minimele din martie anul trecut și până în prezent cu aproximativ 290%.

Indicatorul beta β (5 ani) al acțiunii are valoarea de 1,83 ceea ce indică faptul că prețul este teoretic cu 83% mai volatil decât piața.

 

Perspectivă pe termen mediu

PozițieTarget pricePerc. to TargetStop loss
Long27$26%17$

analiza tehnica

De la minimele din martie 2020, prețul acțiunii CommScope a crescut de la un nivel de suport situat sub norul Ichimoku, de la circa 5,5$, reușind să iasă deasupra norului în a doua parte a lui nov. 2020. Acțiunea se află într-un raliu deasupra norului Ichimoku, fiind un semnal ”bullish”. Semnalul este convingător, cum norul deplasat înainte este colorat acum în verde.

Indicatorul ROC – Rate of Change ce arată modificarea procentuală a prețurilor este pozitiv. Linia indicatorului are un trend ascendent de la minimul din martie 2020 și a atins un nivel foarte „supra-cumpărat” (nivelul 60). Linia s-a corectat dar a revenit și se menține peste nivelul 30, fapt ce indică o presiune la cumpărare.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence a generat ultimul semnal de cumpărare în mai 2020, cum s-a intersectat și a trecut peste semnalul său (linia roșie), deasupra unui nivel „supra-vândut” (nivelul -2). Linia indicatorului are o traiectorie ascendentă de la minimul din mai 2020, confirmând trendul acțiunii. Linia MACD atinge un nivel „supra-cumpărat” (nivelul 2), fapt ce indică o presiune la cumpărare.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea CommScope are un trend ascendent de la minimele din martie 2020. Investitorii ar putea privi orice corecție a prețului acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

 

Perspectivă pe termen scurt

PozițieTarget pricePerc. to TargetStop loss
Long27$26%17$

analiza tehnica

Pe graficul zilnic al acțiunii CommScope, prețul a spart un nivel de rezistență constituit din maximele anterioare, de la circa 16$. Din noiembrie anul trecut, trendul descendent s-a inversat, fapt confirmat și de media mobilă de 50 de zile care s-a intersectat și a trecut deasupra celei de 200 zile. Prețul trebuie sa treacă peste mini- rezistența de la circa 22$. Acțiunea se tranzacționează deasupra mediilor mobile de 50 și 200 zile, ceea ce este ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea CommScope este reflectată în indicele puterii relative – RS în raport cu indicele Russell 1000. De la minimele din oct. 2020, linia RS are un trend ascendent, confirmând raliul acțiunii. Dacă prețul își va continua trendul ascendent, atunci linia RS ar trebui să-și continue creșterea și să depășească propria rezistență (linia roșie).

Sistemul de indicatori DMI – Directional Movement Index a susținut creșterea acțiunii CommScope. Indicatorii direcționali au trimis un semnal la începutul lui nov. 2020, ce arată o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Trendul a pierdut din putere, cum linia ADX s-a corectat și a revenit sub nivelul 40, după ultimul val de creștere.

 

Concluzie finală:

Pe termen scurt și mediu este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent al prețului acestei acțiuni spre un nivel văzut ultima data în apr. 2019 de la 27$.

Se recomandă ca investitorii să cumpere această acțiune numai dacă prețul se va menține peste 22$.

 

Analiză SSIF Goldring

Dan Turmacu, CFTe

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize de piață, articole și alte materiale pregătite de către experții Goldring.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA