fbpx

GOLDRING SA


GH

Guardant Health Inc.
  21.01.2021

Guardant Health Inc. este o companie biotech angajată în dezvoltarea tratamentelor oncologice de precizie, având sediul în Redwood City, California. Compania oferă un dispozitiv de testare a sângelui care permite medicilor să aleagă tratamentul adecvat pentru pacienții cu cancer. Guardant Health va lansa în luna februarie primul test de biopsie lichidă pentru detectarea recurenței în stadiul incipient al cancerului de colon. Testul se va numi Guardant Reveal.

Rezultatele din al treilea trimestru al anului 2020 au fost sub așteptările analiștilor. Pierderea netă pe acțiune a fost de 0.78$, fiind estimată la 0.36$, în creştere față de pierderea netă de 0.14$ din anul precedent. Pierderea estimată de analiști era de 0.36$ pe acțiune.

Guardant Health este listată pe NASDAQ, sub simbolul bursier GH. Compania a început tranzacționarea pe bursă pe data de 04 octombrie 2018, în cadrul IPO fiind evaluată la 1,6 miliarde $. Capitalizarea de piață din prezent este de aproximativ 16,2 miliarde $, cu o creștere a prețului acțiunii de 185% în mai puțin de un an.

Indicatorul beta β al acțiunii are valoarea de 0,56 ceea ce indică faptul că prețul este teoretic cu 44% mai puțin volatil decât piața.

 

Perspectivă pe termen mediu

PozițieTarget pricePerc. to TargetStop loss
Long190$18%120$

gh

Creșterea prețului acțiunii Guardant Health a început în Martie 2020 de la un nivel de suport situat sub norul Ichimoku, la prețul aproximativ de 60$. În luna Mai a reușit să iasă deasupra norului, aflându-se acum într-un raliu deasupra norului Ichimoku, fiind un semnal „bullish” convingător, cum norul deplasat înainte este colorat în verde.

Indicatorul ROC – Rate of Change ce arată modificarea procentuală a prețului este pozitiv. Linia indicatorului a avut o mișcare ascendentă de la minimele din August, de sub nivelul zero. Linia ROC a trecut peste un nivel foarte „supra-cumpărat” (nivelul 30), ceea ce indică o presiune la cumpărare.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence a generat ultimul semnal de cumpărare la începutul lunii Mai 2020, cum s-a intersectat și a trecut deasupra semnalului său, sub nivelul zero. Linia indicatorului are o mișcare ascendentă și a trecut peste un nivel foarte „supra-cumpărat” (nivelul 15), ceea ce indică o presiune la cumpărare.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Guardant Health are un trend puternic ascendent. Investitorii ar putea privi orice corecție a prețurilor acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

 

Perspectivă pe termen scurt

PozițieTarget pricePerc. to TargetStop loss
Long190$18%120$

gh

Pe graficul zilnic al Guardant Health se observă cum prețul a reușit să spargă în Noiembrie un nivel de rezistență constituit din maximele anterioare din Martie și August 2019 (linia violet), de la 107$. Acțiunile s-au aflat într-un raliu în luna Ianuarie a acestui an și par să se consolideze acum. Ele se tranzacționează deasupra mediilor mobile de 50 și 200 zile, fiind un semnal ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Guardant Health este reflectată în indicele puterii relative – RS cu indicele Nasdaq 100. Linia RS are o mișcare ascendentă de la nivelul de suport spre un nivel de rezistență constituit din maximele anterioare (linia roșie), în concordanță cu trendul ascendent al acțiunii. Dacă prețul își va continua trendul ascendent, atunci linia RS ar trebui să confirme și să spargă propria rezistență.

Sistemul de indicatori DMI – Directional Movement Index a susținut creșterea prețului acțiunii Guardant Health. Indicatorii direcționali au trimis ultimul semnal în luna Noiembrie, ce arată o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Trendul acțiunii este unul puternic în acest moment, cum linia ADX a depășit nivelul 30.

 

Concluzie finală:

Pe termen scurt și mediu este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent al prețurilor acțiunii spre noi maxime istorice.

 

Analiză SSIF Goldring

Dan Turmacu, CFTe

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA