fbpx

GOLDRING SA


SNN

S.N. Nuclearelectrica S.A.
  05.03.2021

SNN

Revenim cu o analiză asupra uneia dintre cele mai bune performere ale acestui an, Nuclearelectrica, companie care a înregistrat creșteri de 32,7% de la debutul lui 2021. Creșterile au venit pe fondul așteptărilor pozitive privind rezultatele financiare preliminare, care au fost confirmate și posibilitatea unei distribuții avantajoase a profitului către acționari.

În ultimele ședințe de tranzacționare am putut observa prezența tot mai accentuată a cumpărătorilor, motiv pentru care prețul a și crescut, atingând astfel ultimele maxime și încercând din nou să testeze nivelul de 2.618 al retragerii Fibonacci, adică un preț de 24,75 lei/acțiune. Puterea cumpărătorilor este evidențiată și de poziția indicatorului Stochastic, peste nivelul de 80.

Putem observa că prețul a confirmat și linia de suport marcată de trendul început în decembrie anul trecut. De asemenea, în ședința de astăzi indicatorul MACD (linia albastră) s-a intersectat cu linia de semnal(linia roșie) generând astfel posibilitatea unei creșteri.

Așadar, Nuclearelectrica ar putea continua mișcarea ascendentă a acestui an, în așteptarea propunerii unui dividend avantajos, în special în cazul străpungerii rezistenței de la nivelul de preț de 24,75 lei/acțiune.

 

Radu Cojoc,

Broker Goldring

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA