fbpx

GOLDRING SA


Angel Investor

Ce este un Angel Investor?

Persoanele care oferă capital și sprijin financiar companiilor mai mici sau antreprenorilor, de obicei, în schimbul capitalului propriu sunt denumite Angel Investor. Acestea fac parte adesea din cercul de prieteni al antreprenorului sau al familiei sale, dar aceasta nu este o regulă.

Fondurile oferite sunt fonduri menite să susțină afacerea în momentul lansării, atunci când riscurile sunt relativ mari.

Crowdfunding de capitaluri proprii este una dintre metodele online prin care Angel Investors investesc. O alta metodă este de a se organiza în grupuri sau rețele pentru a partaja capital de investiții.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Un avantaj îl reprezintă faptul că nu trebuie să fie restituite fondurile, deoarece sunt oferite acțiuni de proprietate în schimbul banilor. Având în vedere că banii unui Angel Investor sunt la mijloc, aceștia pot fi motivați să ofere ajutor mentorat sau pot oferi ajutor direct în management.

Un dezavantaj important este faptul că un Angel Investor vrea de regulă între 10% și 50%, prin urmare proprietarii de afaceri ar putea pierde controlul afacerii, dacă este cedată o parte mare din capital.

< Vezi alți termeni bursieri

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 

 

Noutati
 

Cum a performat indicele E&R Canada?

În lumea finanțelor, atingerea unor maxime istorice este o performanță remarcabilă care reflectă măiestria unei strategii de investiții. E&R Canada 60 (E&R TSX 60) a depășit vârful său anterior, atins ...
Citește mai mult

Fondul Proprietatea – „fiecare sfârșit e un nou început”

Este o vorbă care spune că „fiecare sfârșit e un nou început”. Fără să mai dezbatem această remarcă abstractă, la bursa locală am avut parte în acest an de un ...
Citește mai mult
Podcast Mukul Pal

Cum va ajuta AI la rezolvarea problemelor de bunăstare financiară?

Recent, Goldring a stabilit un parteneriat cu AlphaBlock Technologies pentru a oferi clienților strategii de investiții construite pe modele statistice implementate de AlphaBlock. Ca urmare a acestei colaborări, clienții Goldring ...
Citește mai mult
 
SSIF GOLDRING SA