fbpx

GOLDRING SA


Angel Investor

Ce este un Angel Investor?

Persoanele care oferă capital și sprijin financiar companiilor mai mici sau antreprenorilor, de obicei, în schimbul capitalului propriu sunt denumite Angel Investor. Acestea fac parte adesea din cercul de prieteni al antreprenorului sau al familiei sale, dar aceasta nu este o regulă.

Fondurile oferite sunt fonduri menite să susțină afacerea în momentul lansării, atunci când riscurile sunt relativ mari.

Crowdfunding de capitaluri proprii este una dintre metodele online prin care Angel Investors investesc. O alta metodă este de a se organiza în grupuri sau rețele pentru a partaja capital de investiții.

Care sunt avantajele și dezavantajele?

Un avantaj îl reprezintă faptul că nu trebuie să fie restituite fondurile, deoarece sunt oferite acțiuni de proprietate în schimbul banilor. Având în vedere că banii unui Angel Investor sunt la mijloc, aceștia pot fi motivați să ofere ajutor mentorat sau pot oferi ajutor direct în management.

Un dezavantaj important este faptul că un Angel Investor vrea de regulă între 10% și 50%, prin urmare proprietarii de afaceri ar putea pierde controlul afacerii, dacă este cedată o parte mare din capital.

< Vezi alți termeni bursieri

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 

 

Noutati
 

Adunarea Acționarilor Berkshire Hathaway din 2024

În anii '50 și la începutul anilor '60, Buffett a condus parteneriate de investiții care percepeau comisioane asemănătoare fondurilor speculative (inclusiv o cotă de 25% din orice randament anual mai ...
Citește mai mult

Ce sunt Fondurile index?

Ce este un fond index? Un fond index este un tip de fond de investiții care își propune să urmeze performanța unui anumit indice de piață. Printre indicii de piață ...
Citește mai mult

Cum putem investi în indicele BET?

Ce este indicele BET? BET este primul indice creat de BVB și reprezintă principalul punct de referință al pieței locale de capital. Acesta reflectă performanța celor mai tranzacționate companii de ...
Citește mai mult
 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletter și intră în tragerea la sorți pentru a câștiga una din cele 10 cărți pe care le oferim. „Analiza tehnică și managementul de portofoliu”, scrisă de analistul tehnic Dan Turmacu.

Regulament Giveaway


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA