fbpx

GOLDRING SA


CFD

Ce este un CFD?

Un CFD reprezintă un contract între două părți prin care se precizează că vânzătorul va plăti cumpărătorului diferența dintre valoarea curentă a unui activ și valoarea activului în momentul încheierii contractului.

CFD-ul sau Contractul pentru diferență este un instrument derivat, iar tranzacționarea acestuia este în general o investiție pe termen scurt.

Care sunt caracteristicele generale?

Un avantaj al tranzacționării cu CFD-uri este faptul că traderii pot profita de fluctuația prețului unui activ, nefiind obligatoriu de a deține activul în proprietate. Prețul contractului pentru diferență reprezintă valoarea activului suport.

În funcție de durata tranzacțiilor există două tipuri, tranzacționarea CFD swing, care este pe termen mai lung și are obiective mai mari de profit și tranzacționarea CFD scalping, care este pe termen scurt și foarte scurt.

< Vezi alți termeni bursieri

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 

 

Noutati
 
Ipotecă

Ce este și cum funcționează ipoteca?

Ipoteca este o garanție utilizată în cadrul unui contract de credit ipotecar pentru a asigura rambursarea sumelor împrumutate. Împrumutatul poate constitui o ipotecă asupra unui bun imobil, cum ar fi ...
Citește mai mult
Glissando Garden Center

Glissando Garden Center debutează cu succes pe piața AeRO

Glissando Garden Center, liderul din Vestul țării în domeniul comerțului cu flori, plante și articole de grădină, debutează cu succes pe piața AeRO de la Bursa de Valori București. Fondată ...
Citește mai mult

Venituri Viitoare în ArenaXT

În cadrul platformei ArenaXT și al aplicației mobile Goldring au fost introduse noutăți, iar în cele ce urmează le vom detalia, pentru ca tu să fii la curent cu toate ...
Citește mai mult
 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA