fbpx

GOLDRING SA


HUNT

IHUNT TECHNOLOGY IMPORT-EXPORT S.A.
  05.11.2020

Revenim cu o analiză tehnică pe termen scurt pentru una dintre cele mai proaspete acțiuni de pe bursa locală și, totodată, una dintre cele mai bine performante ale acestui an, cu un plus de aproximativ 260% din ianuarie până acum. Startul raliului ascendent a fost dat de publicarea rezultatelor financiare semestriale mult peste așteptări, în urma cărora, pe fondul absenței vânzătorilor din piață, acțiunile companiei au înregistrat ședințe consecutive de creșteri chiar și cu 2 cifre .

Această zonă de 2.8200 ar putea acționa ca o rezistență, o ipoteză aparent susținută de absența cumpărătorilor din ședința de miercuri. Indicatorul MACD (linia albastră din a doua secțiune a graficului) se apropie de asemenea de o intersecție cu linia de semnal (linia roșie), ceea ce ar marca posibilitatea unei mișcări descendente. Un semnal bearish este dat și de către oscilatorul stochastic (a treia secțiune a graficului), unde %k (linia albastră) se intersectează și trece sub %D (linia roșie) la un nivel de peste 80, sugerând un posibil nivel supra-cumpărat al acțiunii HUNT. Oscilatorul stochastic pare a indica și o ușoară divergență față de evoluția prețului, nesemnificativă însă la acest stadiu.

Așadar, o retragere a prețului devine un scenariu probabil pe termen scurt pentru HUNT, în condițiile actuale a pieței. Putem vedea un target price în zona de 2.5500-2.6000, delimitată de media mobilă de 20 care a reprezentat, recent, o zonă de suport. Desigur, așteptăm rezultatele financiare pentru trimestrul al III lea ale iHunt Tehnology Import Export S.A., care urmează să fie publicate în data de 13 noiembrie. Dacă acestea vor fi cel puțin în linie cu cele semestriale și cu rezultatele așteptate, am putea avea un nou catalizator al unei noi evoluții ascendente.

ihunt

 

Radu Cojoc,

Broker Goldring

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize de piață, articole și alte materiale pregătite de către experții Goldring.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA