fbpx

GOLDRING SA


LVS

Las Vegas Sands Corp.
  16.01.2023

Las Vegas Sands Corp. este o companie americană de cazinouri și resorturi turistice. Compania a fost pionierul resortului integrat odată cu deschiderea The Venetian Resort Las Vegas în 1999. Astăzi, compania deține proprietăți în Singapore și Macao, unde este cel mai mare operator de resorturi integrate de pe cea mai mare piață de jocuri de noroc din lume. Compania are sediul în Paradise, Nevada, SUA.

Compania a raportat rezultatele financiare aferente trimestrului III din 2022 sub așteptările analiștilor. Rezultatul net pe acțiune a fost o pierdere netă de 0,27$, față de estimările de -0,24$, în scădere în raport cu pierderea netă pe acțiune de 0,46$ aferentă trimestrului III din 2021. Firma nu distribuie dividende.

Acțiunea Las Vegas Sands Corp. este listată pe bursa de acțiuni NYSE, sub simbolul bursier LVS. Compania are în prezent o capitalizare de piață de circa 42 miliarde $, iar prețul acțiunii a crescut de la minimele din oct. 2022 și până în prezent cu circa 57%.

Indicatorul beta β (5 ani) al acțiunii are valoarea de 1,12, ceea ce indică faptul că prețul este teoretic cu 12% mai volatil decât piața.

 

Perspectivă pe termen mediu si lung

PozițieTarget pricePerc. to TargetStop loss
Long67$22%44$

LVS

De la minimele din sept.-oct. 2022, prețurile acțiunii Las Vegas Sands au crescut de la un nivel de suport situat sub norul Ichimoku, de la circa 35$ și au reușit sa iasă deasupra norului la sfârșitul lunii noi. 2022. Prețurile se află într-un raliu deasupra norului Ichimoku, ceea ce este ”bullish”. Semnalul este convingător, cum norul deplasat înainte s-a schimbat și este colorat în verde.

Indicatorul ROC – Rate of Change ce arată modificarea procentuală a prețului este pozitiv. De la adâncitură făcută de minimele din oct. 2022, linia ROC are o mișcare ascendentă cu minime mai înalte spre un nivel foarte supra-cumpărat (nivelul 40), ceea ce indică o presiune la cumpărare.

Indicatorul MACD – Moving Average Convergence Divergence a generat ultimul semnal de cumpărare în luna iul. 2022, cum s-a intersectat și a trecut deasupra semnalului său (linia roșie), sub nivelul zero. De la minimele din sept. 2021, linia MACD are o mișcare ascendentă cu minime mai înalte spre un nivel supra-cumpărat (nivelul 5), ceea ce indică o presiune la cumpărare.

În general, pe graficul săptămânal, acțiunea Las Vegas Sands are o mișcare ascendentă de la minimele din sept.-oct. 2022. Investitorii ar putea privi orice corecție a prețului acțiunii ca pe o oportunitate de a intra din nou la cumpărare.

Perspectivă pe termen scurt

PozițieTarget pricePerc. to TargetStop loss
Long67$22%44$

LVS

Graficul zilnic al Las Vegas Sands arată că prețurile se află într-un raliu de la minimele din oct. 2022, reușind să treacă la începutul lunii ian. 2023 peste un nivel de rezistență constituit din maximele anterioare, de la circa 48$ (linia violet punctată). Acțiunile se tranzacționează deasupra mediilor mobile pe 50 și 200 zile, ceea ce este ”bullish”.

Preferința investitorilor pentru acțiunea Las Vegas Sands este reflectată în raportul puterii relative – RS în raport cu indicele S&P 500. De la un nivel de suport constituit din 2022, linia RS are o mișcare ascendentă, confirmând mișcarea prețurilor. Dacă prețul acțiunii va continua să crească, atunci linia RS ar trebui să-și continue creșterea spre propria rezistență (linia roșie).

Sistemul de indicatori DMI – Directional Movement Index a susținut creșterea prețurilor acțiunii Las Vegas Sands. Indicatorii direcționali au trimis un semnal la începutul lunii noi. 2022 ce arată o direcție ascendentă a prețului acțiunii pe măsură ce +DI (linia verde) s-a intersectat și a trecut deasupra –DI (linia roșie). Linia ADX (linia albastră) ne spune dacă prețul acțiunii se confruntă cu un trend puternic (peste valoarea 25). Raliul curent este puternic cum linia ADX a depășit nivelul 30.

Concluzie finală:

Pe termen mediu și scurt este posibil să vedem o continuare a trendului ascendent al prețului acestei acțiuni spre un nivel de rezistență constituit din maximele anterioare din martie 2021, de la circa 67$.

 

Analiză Goldring

Dan Turmacu, CFTe

 

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 
Disclaimer

Conținutul rapoartelor din secțiunea Analize, realizate în numele SSIF Goldring SA, au scop informativ și nu va fi considerat o recomandare de investiții sau o ofertă de a cumpăra, a vinde sau a schimba nici un fel de instrumente financiare (consultanță în investiții cu privire la instrumentele financiare la care fac referire materialele) în conformitate cu legile piețelor de capital din România sau cu cele ale altor state.

În luarea deciziei de a investi în instrumentele financiare prezentate, investitorii trebuie să se bazeze pe propria analiză, inclusiv a avantajelor si riscurilor implicate în conformitate cu Documentul de prezentare al GOLDRING SA SSIF pe care îl pot accesa la: https://www.goldring.ro/upload/Documente%20Goldring/document_de_prezentare_Goldring.pdf și să țină cont de faptul că performanța anterioară a instrumentelor financiare nu reprezintă o garanție în ceea ce privește performanța viitoare. Goldring SA, angajații sau colaboratorii săi nu sunt responsabili pentru pierderi sau daune ce ar putea rezulta din utilizarea acestui document, a conținutului acestuia sau într-un alt mod.

Societatea, afiliații sau angajații acesteia este posibil să dețină în nume propriu produse prezentate în acest raport, să efectueze tranzacții cu astfel de instrumente financiare sau chiar să fi prestat servicii de consultanță pentru emitenți prezentați în acest material.

Este recomandabil ca o decizie de investire sa fie luată după consultarea mai multor surse de informare diferite. Investitorii sunt anunțați că orice strategie, grafic, metodologie sau model sunt mai degrabă forme de estimare și nu pot garanta un profit cert. Investiția în instrumente financiare este caracterizată prin riscuri, inclusiv riscul unor pierderi pentru investitori.

Analizele, comentariile si opiniile exprimate prin intermediul rapoartelor de analiză, reprezintă punctul de vedere al autorilor acestora și nu implică în niciun fel răspunderea Goldring SA. Preluarea și publicarea informațiilor din rapoarte nu este permisă decât cu acordul scris al Goldring SA.

 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA