Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Bursa românească așteaptă verdictul FTSE Russell

Bursa românească așteaptă verdictul FTSE Russell

Bursa românească îndeplineşte toate condiţiile cerute de FTSE Russell, atât cele cantitative cât şi cele calitative, potrivit oficialilor Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Agenţia de rating a London Stock Exchange va publica, astăzi, după închiderea burselor din Statele Unite, evaluarea anuală ce priveşte o posibilă trecere a pieţei noastre de capital din categoria pieţelor de frontieră în categoria pieţelor emergente secundare. În luna septembrie a anului 2018, ţara noastră a fost menţinută de FTSE Russell pe lista de monitorizare a ţărilor pentru o eventuală reclasificare. Atunci, agenţia a îmbunătăţit criteriul cu privire la lichiditate de la „neîndeplinit” la „restricţionat”, considerând că au fost înregistrate îmbunătăţiri în ceea ce priveşte rulajul, dar şi în cazul tranzacţiilor în afara pieţei.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.