Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Fondul Proprietatea propune distribuirea unui dividend de 0.0903 RON/actiune, randament de peste 10%

Fondul Proprietatea propune distribuirea unui dividend de 0.0903 RON/actiune, randament de peste 10%

Administratorii Fondul Proprietatea (FP) vor propune actionarilor repartizarea un dividend brut de 0,0903 lei/actiune, echivalentul unui randament de 10.14% Acesta este cel mai mare dividend anuntat de FP de la listarea pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB) in 2011, atat din punct de vedere al valorii, cat si luand in calcul randamentul brut.

Propunerea de dividend va fi discutata intr-o Adunare Generala a Actionarilor programata la data de 4 aprilie 2019.

Daca va fi aprobat, dividendul va avea o data a platii stabilita la 1 iulie 2019, iar data de inregistrare va fi 10 iunie 2019.Fondul Proprietatea va distribui 70% din profitul pe 2018, in valoare totala de 935 mil. lei.

Astfel, 46,7 mil. lei vor intra in contul “rezerve legale”, 654,8 mil lei vor fi distribuiti sub forma de dividende, iar 233,4 mil. lei vor intra in contul “alte rezerve”, urmand sa fie folositi pentru acoperirea rezervelor negative ce se vor inregistra ca urmare a anularii actiunilor proprii achizitionate in cel de-al noualea program de rascumparare. (sursa: wall-street)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.