Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Listarea acțiunilor iHunt, un succes

Listarea acțiunilor iHunt, un succes Previous item Plasamentul privat... Next item LULU Lemon anunță...

Listarea acțiunilor iHunt, un succes

Listarea acțiunilor iHunt (HUNT) s-a dovedit a fi un succes. Primele tranzacții s-au efectuat la prețul de 0.74 iar în următoarele minute prețul a urcat până la maximul zilei, 1.1 lei pe acțiune. HUNT a închis ședința la prețul de 0.865 lei. Valoarea totală a tranzacțiilor cu acțiuni HUNT a fost de 1.5 mil. lei fiind tranzacționate 1.7 mil. acțiuni. Astfel, Goldring reușește să aducă o nouă companie în ”ringul bursier” și continuă să fie un promotor al companiilor antreprenoriale românești.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.