Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

LULU Lemon anunță rezultatele trimestriale

LULU Lemon anunță rezultatele trimestriale Previous item Listarea acțiunilor iHunt... Next item Eugen Teodorovici anunță...

LULU Lemon anunță rezultatele trimestriale

Lululemon (LULU) – compania își anunță azi rezultatele trimestriale.Se așteaptă un profit pe acțiune de 0.7 dolari și venituri de 756 mil. dolari. Compania canadiană de tip growth, care activează în domeniul îmbrăcămintelor yoga, este o companie care a avut o evoluție foarte bună pe bursă în urma creșterii rapide a veniturilor si profitabilității. Cifra de afaceri pe T1 2019 a crescut cu 24%, profitul aproape s-a dublat ceea ce s-a reflectat în evoluția acțiunilor pe bursă, acestea apreciindu-se cu aproape 43% în ultimul an.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.