Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Rezultatele primului trimestru pentru companiile din BET

Rezultatele primului trimestru pentru companiile din BET

În ansamblu, profitul raportat de companiile din BET a scăzut cu 3.64% în primul trimestru al anului 2019 față de aceeași perioada al anului trecut în timp ce veniturile au crescut cu 16.83%. Profitabilitatea companiilor s-a deteriorat ușor față de rezultatele preliminare anuale pe 2018, când profitul agregat s-a apreciat cu 9.98% iar veniturile au crescut cu 11.3%. Scăderile marjelor de profit se datorează creșterii cheltuielilor operaționale și a celor cu finanțarea externa. Printre cele mai mari aprecieri ale profitului le-a raportat WINE (o creștere a profitului de 46.5%), Fondul Proprietatea (profit +41.2%), OMV Petrom ( profit 34.8%), Conpet (+26%), Nuclrearelectrica (+23.9%), Banca Transilvania (+19.1%) și Romgaz (+16.3%). La polul opus , Medlife, Digi, Alro si Electrica au trecut pe pierdere iar Sphera Group,Transelectrica, BRD, BVB, Transgaz au raportat profituri în scădere. Printre cele mai bune rezultate atât din punct de vedere al profitului cât și al veniturilor raportate: WINE, FP, SNP, TLV, și SNG. (dep.Analiză SSIF Goldring)

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.