Noutăți

Goldring vă oferă cele mai importante știri
și evenimente bursiere din lume

Sfaturi -Psiho- COVID 19

Sfaturi -Psiho- COVID 19 Previous item FED încearcă să... Next item Italia anunță măsuri...

Sfaturi -Psiho- COVID 19

  • Trăim prezentul în recomandări demne de scenarii apocaliptice.
  • Totuși merită să vedem și niște recomandări pentru pregătirea noastră psihică și cum să gestionăm gândurile spre o informare corectă.
    Și, dacă tot suntem în criză, de ce să nu ne reamintim faptul că o criză poate nu va crea caractere dar cu siguranță le va scoate la lumină, iar dincolo de perdeaua de fum a unor decizii pripite, se regăsește pentru cei care vor și știu, un lung șir de oportunități care pur și simplu zac în adâncul crizei ca niște diamante neșlefuite, în abisul minei, răsplătind cu vârf și îndesat pe cei cu o bună informare, rațiune și perseverență.
  • Criza nu va naște monștri doar lasă ușile deschise pentru noi drumuri, noi abordări pentru minți deschise care nu vor urma un drum convențional.
  • Haideți să lăsăm să domine rațiunea asupra panicii!
  • Consultați AICI un mini ghid de supraviețuire

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Puteti vizualiza politica de confidentialitate aici.

 

Disclaimer

Produsele şi serviciile descrise în acest site sunt valabile numai pentru S.S.I.F Goldring şi sunt proprietatea ei exclusivă. S.S.I.F Goldring deţine toate drepturile de proprietate intelectuală privind mărcile comerciale, logo-urile şi toate celelalte materiale prezentate în acest site.

Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a conţinutului materialelor prezentate pe acest site, de către orice persoană, fără acordul scris prealabil al S.S.I.F Goldring.

S.S.I.F Goldring depune toate eforturile pentru a se asigura că informațiile de pe acest site sunt actualizate și corecte, însă utilizatorii ar trebui să își exercite propria abilitate și judecată înainte de a se baza pe acestea.

Astfel, S.S.I.F Goldring nu poate fi responsabilă legal pentru niciun fel de daune, pagube sau pierderi produse utilizatorului website-ului cauzate de informații eronate sau de acțiunile întreprinse de orice persoana în baza conținutului acestui website.

Linkurile către alte site-uri sunt introduce în interesul utilizatorului însă S.S.I.F Goldring nu poate garanta sau controla actualitatea și exactitatea informațiilor prezentate pe acestea.

 

Copyright © All rights reserved to Goldring.