fbpx

GOLDRING SA


Piața AeRO

Ce este piața AeRO?

Piața AeRO sau Alternative Exchange în România reprezintă un segment al pieței care oferă posibilitatea afacerilor la început de drum sau IMM-urilor și startup-urilor să se listeze. Scopul listării este pentru a-și finanța proiectele sau pentru a-și crește vizibilitatea.

Cum funcționează?

Procesul de admitere pe AeRO cuprinde o serie de criterii, compania trebuie să aibă o valoare de piață anticipată de cel puțin 250.000 de euro, free-float-ul (acțiuni distribuite public, deținute de acționari care au mai puțin de 5% fiecare, cu excepția fondatorilor și acționarilor strategici) sa fie de cel puțin 10% din numărul total de acțiuni emise și numărul de acționari să fie de cel puțin 30.

Societățile sunt admise la tranzacționare pe baza unui document de prezentare, pregătit cu ajutorul unui Consultat Autorizat care va oferi asistență de specialitate pe parcursul perioadei de listare și pentru cel puțin 12 luni după admitere.

Avantajul acestei piețe este faptul că procedurile sunt simple și eficiente, iar tarifele de listare sunt reduse comparativ cu piața principală. De asemenea, oferă investitorilor posibilitatea de a descoperi noi companii cu potențial ridicat de creștere.

< Vezi alți termeni bursieri

 

 

 

 
25
Ani de experiență
34
Listări intermediate
22
Plasamente private
23
Burse internaționale
0.01
$ per acțiune SUA și Canada
0.42
% Comision BVB
 

 

Noutati
 
Ipotecă

Ce este și cum funcționează ipoteca?

Ipoteca este o garanție utilizată în cadrul unui contract de credit ipotecar pentru a asigura rambursarea sumelor împrumutate. Împrumutatul poate constitui o ipotecă asupra unui bun imobil, cum ar fi ...
Citește mai mult
Glissando Garden Center

Glissando Garden Center debutează cu succes pe piața AeRO

Glissando Garden Center, liderul din Vestul țării în domeniul comerțului cu flori, plante și articole de grădină, debutează cu succes pe piața AeRO de la Bursa de Valori București. Fondată ...
Citește mai mult

Venituri Viitoare în ArenaXT

În cadrul platformei ArenaXT și al aplicației mobile Goldring au fost introduse noutăți, iar în cele ce urmează le vom detalia, pentru ca tu să fii la curent cu toate ...
Citește mai mult
 

Rămâi informat și investește inteligent!

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi zilnic informații cu privire la evenimentele care influențează piețele de capital, analize și articole de specialitate.


This will close in 0 seconds

SSIF GOLDRING SA